Mengidam Sardine

hari ni habis training pukul 5. sempat masuk ofis sekejap.

sambil check kerja2 yang tertunggak sempat juga ber'email' dengan en.nazir. saya tanya dia nak makan lauk apa malam ni. tiba-tiba tak ada idea nak masak apa. en.nazir pun bagi la idea masak lauk sardine. dari hari tu saya dengar dia mengidam nak makan sardine. banyak2 makanan sardine yang dia teringin. saya pun layankan saja tekak dia.

balik kerja terus singgah kedai beli sardine cap botan. nampak ada ketam. saya beli 4 ekor nak rebus je. dah siap beli semua balik rumah terus bersilat di dapur.

at last, dapat juga makan lauk sardine. hehehe.

[posted via nokia xpressmusic]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!