• Senarai Menteri Kabinet Malaysia 2018 (Terkini)

    19/05/2018

    Senarai nama yang diserahkan kepada Yang Di-Pertuan Agong adalah seperti berikut: PERDANA MENTERI Tun Dr Mahathir bin Mohamad TIMBALAN PERDANA MENTERI Datuk Seri Dr. Wan Azizah binti Wan Ismail MENTERI Menteri Dalam Negeri: Tan Sri Muhyiddin bin Yassin (Pagoh) Menteri Pendidikan: Dr Maszlee Malik (Simpang Renggam) Menteri Pembangunan Luar Bandar: Puan Rina Harun (Titiwangsa) Menteri…

    Read more
  • Kurta Rindu Aisy Asyraf Pilihan Hati Babah Ilhams

    12/05/2018

    Assalamualaikum.. Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan Ramadhan, macam biasalah hidup sebagai isteri dan ibu ni masa ni dah mula dah fikir baju raya suami dan anak-anak. Amboii over betul Ummi ni kan, sebelum Ramadhan dah fikir pasal Syawal hehe. Bukan apa, Ummi malas nak buat persiapan last minute.So far, memang ada sebahagian…

    Read more
  • Kenangan #PRU14

    09/05/2018

    Aasalamualaikum.. Hari ni rata-rata semua update pasal #PRU14. Alhamdulillah Ummi dan adik-adik sudah menjalankan tanggungjawab kami sebagai rakyat Malaysia. Ini kali ketiga Ummi mengundi tapi rasa nervousnya macam kali pertama. Lain sangat rasa mengundi kali ini. Serious! Sepanjang masa rasa ada rama-rama dalam perut. Kami mengundi di SK Tiram Duku. Ummi masuk di saluran 3,…

    Read more
  • Demam Pilihan Raya

    04/05/2018

    Selagi tak sampai hari mengundi selagi tu lah bendera parti masing-masing berkibar di tepi jalan, atas pokok, tepi tiang dan sebagainya. Berkempen tu jangan sampai bertelagah sesama sendiri, putus sahabat putus saudara. Berkempen pasang bendera, jangan sampai melindung lalu lintas jalanraya. Berkempenlah dengan berhemah ye uolls. On the way pergi kerja pun kiri kanan penuh…

    Read more
  • Happy Labour Day – 1 May 2018

    01/05/2018

    Assalamualaikum 😘 HAPPY LABOUR DAY – SELAMAT HARI PEKERJA UOLLS! Selamat bercuti kepada semua. Manfaatkan cuti yang ada bersama keluarga. Semoga segala khidmat bakti kalian sebagai pekerja akan diberikan ganjaran yang setimpal di akhirat kelak. p/s Masak apa hari ni? 😉

    Read more
1 2 3 4 35
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: