Ramadhan Al-Mubarak

Checklist Raya 2017

Ini checklist untuk kami sekeluarga walaupun hanya sebuah keluarga kecil hehe. Senang nak monitor apa yang dah settle apa yang belum. 1. ZAKAT FITRAH – Sebelum Ramadhan berakhir jangan lupa jalankan kewajiban kita dengan membayar zakat fitrah ya kawan-kawan. Alhamdulillah Babah dah settled semua. 2. BAJU RAYA – Baju raya jangan dilupakan. Sunnah memakai pakaian… Read More Checklist Raya 2017

Ramadhan Al-Mubarak

Alter Jubah Di Golden Style Tailor School, Terminal Bas & Teksi Gelang Patah

Setiap tahun macam ni la gamaknya. Ummi ni tak berapa nak tinggi lampai. Jadi kalau beli jubah yang labuh meleret haruslah di alter sikit. Selalunya mintak Opah potongkan kalau hari-hari biasa. Tapi nak raya ni konfem Opah banyak tempahan jahitan baju. Maka kita carilah Auntie Golden Style Tailor School ni. Alaaa orang Gelang Patah konfem… Read More Alter Jubah Di Golden Style Tailor School, Terminal Bas & Teksi Gelang Patah