Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House

ehhhh..ehhhh ada lagi selit2 entri bulan puasa kan hehehe.mula2 plan nak berbuka puasa kat seoul garden sekali baru nak book dah full la pulok.hmmm.. memang tekak nak bersteamboat jadi kena juga cari steamboat hehe.berdezup whatsapp taukey bakar2.yeay! masih available lagi tak tunggu lama terus book. hamboiiii tekak orang puasa.menggunung nasi goreng dan mee goreng. makanRead more

Berbuka Puasa Bersama Mama Jie & Family

orang semua dah meriah cerita pasal raya.tapi ummi ilham terkedek2 lagi cerita pasal berbuka puasa.. omg!sebenarnya gambar raya kat batu pahat masih dalam kamera babah.yang ada kat henpon ummi ni tak banyak mana.tunggulah malam ni kerah babah transfer gambar2 raya tu.kalau tak dikerah mahu jumpa raya haji, tak pun raya aidilfitri tahun depan. ni ramadhanRead more

JADUAL WAKTU BUKA PUASA DAN IMSAK 2016 NEGERI JOHOR

JADUAL WAKTU BUKA PUASA DAN IMSAK 2016 NEGERI JOHORPautan Sumber Asal » mysumber.com Untuk panduan kita bersama, waktu berbuka puasa dan imsak 2016 bagi negeri Johor. Zon 1 Pulau Aur dan Pulau Pemanggil Zon 2 Daerah Johor Bahru, Kulai Jaya, Kota Tinggi, Mersing dan Pulau-pulau yang berdekatan dengannyaZon 3 Daerah Pontian dan Kluang Zon 4 BatuRead more

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 1 – Part 3

ok sambungan dari entry day 1 part 2. panjang betul story mory ummi ilham kan. sila tabahkan hati membaca online diary saya ye. tepat jam 7.45pm kami berkumpul di lobby hotel. transport pun dah menanti. maka bergegas la kami ke Muslim Restaurant. lokasinya tak jauh sangat pun dari hotel kami menginap. capt. nazer, mukesh danRead more

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 1 – Part 2

sambung lagi cerita day 1 part 2.. sila jangan muak membaca.. kalau muak sila klik [X] hehehe. ada juga yang pm saya tanya ke mana saya pergi? umrah ke? niat tu memang ada tapi belum tercapai lagi. doakan ye. alhamdulillah bertemu dengan mr. ken lo di airport. kami terus dibawa bertolak ke kowloon untuk menaikiRead more

Ramadhan 2015 | Day 20 ~ 25

alhamdulillah dah sampai ramadhan ke 26. masih diberi kekuatan berpuasa. alhamdulillah. ok mari kita lunaskan entry ramadhan yang tertangguh untuk 6 hari 🙂 RAMADHAN DAY 20 sebelum berangkat ke hong kong rabu lepas, ilham request ummi masak ayam yellow lagi. alahai tak sampai hati nak reject permintaan dia. jadi repeatlah ayam masak lemak cili api,Read more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...