Printcious.com | Jom Design Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang

Assalamualaikum..

Setiap tahun memang inilah dilema kita semua. Dilema mencari hadiah yang sesuai untuka diberikan kepada yang tersayang. Betul ke tak? Ummi rasa memang betul sebab Ummi pun kadang-kadang bingung nak pilih hadiah apa nak diberikan setiap kali birthday Babah dan wedding anniversary.

Tapi dengan PRINTCIOUS, korang dah tak payah pening kepala dah. Bermacam jenis hadiah yang dijual di Printcious dengan harga yang berpatutan. Korang boleh tengok list hadiah yang boleh korang tempah dan design sendiri. Ya, Printcious memberi peluang korang untuk design sendiri hadiah yang korang nak berikan kepada insan tersayang.

ANTARA HADIAH YANG TERDAPAT DI PRINTCIOUS

Antara hadiah yang terdapat di Printcious.com yang boleh buat korang rambang mata. Ada t-shirt, mugs, cushions, canvas, puzzles, ceramic tiles, mousepads, bags dan macam-macam lagi.

Dengan 4 langkah mudah, korang boleh design hadiah korang secara online dengan sekelip mata. Mudah kan? Kat bawah ni Ummi bagi contoh macamana korang nak design hadiah korang sendiri.

Langkah 1: Log in account. Boleh register kalau belum ada akaun. Pilih produk kegemaran korang.

Langkah 2: Upload gambar atau design.
Langkah 3: Tambah dan edit text

Langkah 4: Add to cart (place order)

Seterusnya korang boleh checkout & pastikan jumlah bayaran.

Masukkan maklumat penerima, pilih lokasi sekiranya korang memilih untuk mengambil sendiri di coallection center & tekan next.

Cara pembayaran, ada dua pilihan dengan menggunakan online banking atau ATM. Kemudian klik next.

Check details, alamat pengeposan. Jika semuanya ok, klik “Confirm Order”. Ok siap! Senang je kan. Insha Allah hadiah korang akan sampai ke tangan penerima dalam masa 2 hinggA 6 haria berkerja bagi Semenanjung Malaysia.

KELEBIHAN MEMBELI-BELAH DI PRINTCIOUS

Membeli-belah dengan selamat
– Kepuasan dijamin 100%
– Penghantaran cepat
– Jaminan wang dikembalikan

Kat bawah ni korang boleh baca antara maklum balas positif daria pelanggan-pelanggan Printcious.

MAKLUMBALAS PELANGGAN

Ok, korang boleh baca post Ummi yang lepas. Cun tau mousepad dan coasters dari Printcious ni. Nahhhh.. baca >> Mousepad & Coaster Dari Printcious Dah Sampai!

Apa tunggu lagi, design hadiah korang sekarang. Gerenti puas hati!

Maklumat lanjut, boleh klik link di bawah ya:

371 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4654

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!