Giveaway

Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana

Jom korang join Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana. Macam dah lama kan Ummi tak merajinkan diri join giveaway. Mana tahu rezekikan. Moh la ktia cuba nasib. Kalau korang nak join boleh klik banner dan baca syarat-syarat di bawah.

SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect penyertaan korang.

820 total views, 2 views today

5 thoughts on “Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana”

Leave a Reply to kisahsidairy Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *