Blog post

Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana

18/09/2018

Jom korang join Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana. Macam dah lama kan Ummi tak merajinkan diri join giveaway. Mana tahu rezekikan. Moh la ktia cuba nasib. Kalau korang nak join boleh klik banner dan baca syarat-syarat di bawah.

SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect penyertaan korang.

493 total views, 1 views today

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: