Yakin dan Selesa Dengan Shapee Disposable Nursing Pads

25/07/2018

Assalamualaikum mommies 🙂

Ummi muncul lagi dan lagi. Doakan Ummi tak tenggelam ya hehehe. Pertama kali menjadi ibu menyusu yang berkerja pastinya ini adalah satu cabaran penting yang Ummi harus tempuh. Ya, cabaran bila susu tengah meriah dan ko lupa nak pakai nursing pad. Fuhhhh.. memang rasa tak selesa sesangat dan rasa bau susu tu melekat pada baju.

Sekarang Ummi dah tak perlu risau lagi, sebab Shapee dah keluarkan Shapee Disposable Nursing Pad. Memang sangat-sangat selesa serasi dengan Ummi.

Sekotak Shapee Disposable Nursing Pad mengandungi 30 pcs, buatan Korea yang berteknologi tinggi membantu ibu menyusu kekal selesa sepanjang hari.

KENAPA SHAPEE DISPOSABLE NURSING PAD NI BEST?

  • Ultra- Thin Design – Permukaan Shapee Disposable Nursing Pads sangat nipis agar memberi keselesaan kepada si ibu. Korang rasa macam tak pakai nursing pad pun tau. Kalau yang tebal konfem rasa tak selesakan.
  • Dri-comfy technology –  Ummi rasa selesa sangat sebab nursing pad ni rasa sentiasa kering dan lebih menambahkan keyakinan diri sepanjang waktu.
  • Ultra water absorbent – Shapee Disposable Nursing Pads ini mampu menyerap sehingga 55ml susu badan. No worries mommies, konfem tak basah baju korang.
  • Leak proof coverage – Dicipta dengan sistem penyerapan yang baik, Shapee Disposable Nursing Pads dijamin mampu memberikan perlindungan supaya tidak bocor.
  • Double anti-slip adhesive strips – Pelekat yang terdapat pada nursing pad memudahkan proses pelekapan pada nursing bra. Jadi tak adalah masalah nursing pads tercicir ke apa hehehe.
  • 3D shaped design – Design 3D yang mengekalkan bentuk walaupun nursing pad korang dah basah dan penuh.

Amacam? Bila korang dah baca ni rasa best tak Shapee Disposable Nursing Pads ni? Serious Ummi memang suka gila. Korang patut cuba tau.

Berita baik untuk pembaca setia blog Ummi, korang boleh dapatkan diskaun eksklusif sebanyak 10% dengan pembelian SHAPEE DISPOSABLE NURSING PAD dengan menggunakan kod diskaun di bawah:

10dnpblogger08

Jangan lepaskan peluang ni ya ibu-ibu, boleh beli stok nursing pad sesiap hehehe. Happy Breastfeeding mommies!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh rujuk info di bawah ni ya:

THE SHAPEE

Address
119, Jalan Perdagangan 1, Taman Universiti,
81300 Skudai, Johor.

Website

https://www.theshapee.com/

Where To Buy?
www.theshapee.com/where-to-buy

 
Facebook
 
Instagram
 
Youtube
 
Email: info@theshapee.com
 
Phone No. – 07-554 7488
Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: