Tidur Lena Dengan Bantal DAS Abdul Global

Ummi nak kongsikan bantal best lagi empuk yang baru dibeli minggu lepas hehe. Sebenarnya dah lama nak beli dari kawan FB. Tapi tertangguh-tangguh sampailah Ummi nampak jiran sejalan ada promote. Terus jek lah anya dan order.

20171121_183548

7a5a3094-7ea1-43ec-9d15-ac383d0d31b9

Kemain sekali angkut 4 biji terus. Muka gembira suka ria dapat bantal baru hahaha.

20171121_184007

Dari gaya sumbat bantal dalam boot ni macam perjalanan jauh sangatkan. Padahal rumah kami selang tiga buah rumah je ekekeke.

20171121_184327

Memang empuk sesangat hoi bantal ni. Sleep like a king katanya. Sekali betul king sampai terbabas Ummi bangun the next day hahaha. Sebenarnya ada banyak jenis,tapi Ummi pilih yang H-Class. Beli bantal ni bukan sesaja ok, sebab Ummi tengok bantal ni ada ciri-ciri hygiene tak berdebu dan anti alergik sesuai untuk Syamil yang ada masalah pernafasan. Itu yang laju je membeli. Memang recommended uolls!

KELEBIHAN BANTAL H-CLASS

H-Class koleksi bantal 4 Bintang. Hygiene – tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. Lembut & gebu – dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas Mudah untuk dicuci & dijaga. Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. Boleh dibasuh menggunakan washing machine.

bantal hotel DAS abdul

SPESIFIKASI

100% kualiti hotel bantal baru terus dari kilang. Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel.

Material : Polyester (Fiber) Hollowfill

Saiz bantal : 19″×29″ Berat : 900gram

bantal DAG.jpg

Selain H-Class ada juga bantal jenis lain ya. Korang boleh pilih ikut bajet dan keselesaan masing-masing. Kalau nak beli boleh contact jiran Ummi aka rakan sekerja di PTP hehehe.

Nak order, boleh hubungi:

Encik Hairosnizam – +60 19-787 3418

Share this nice post:

One Reply to “Tidur Lena Dengan Bantal DAS Abdul Global”

  1. hari tu aku pun macam teringin nak beli bantal ni..member aku jual,tapi tulah..tak terdetik lagi nak menanya…hahaha

Leave a Reply