Products Review

Tidur Lena Dengan Bantal DAS Abdul Global

Ummi nak kongsikan bantal best lagi empuk yang baru dibeli minggu lepas hehe. Sebenarnya dah lama nak beli dari kawan FB. Tapi tertangguh-tangguh sampailah Ummi nampak jiran sejalan ada promote. Terus jek lah anya dan order.

20171121_183548

7a5a3094-7ea1-43ec-9d15-ac383d0d31b9

Kemain sekali angkut 4 biji terus. Muka gembira suka ria dapat bantal baru hahaha.

20171121_184007

Dari gaya sumbat bantal dalam boot ni macam perjalanan jauh sangatkan. Padahal rumah kami selang tiga buah rumah je ekekeke.

20171121_184327

Memang empuk sesangat hoi bantal ni. Sleep like a king katanya. Sekali betul king sampai terbabas Ummi bangun the next day hahaha. Sebenarnya ada banyak jenis,tapi Ummi pilih yang H-Class. Beli bantal ni bukan sesaja ok, sebab Ummi tengok bantal ni ada ciri-ciri hygiene tak berdebu dan anti alergik sesuai untuk Syamil yang ada masalah pernafasan. Itu yang laju je membeli. Memang recommended uolls!

KELEBIHAN BANTAL H-CLASS

H-Class koleksi bantal 4 Bintang. Hygiene – tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. Lembut & gebu – dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas Mudah untuk dicuci & dijaga. Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. Boleh dibasuh menggunakan washing machine.

bantal hotel DAS abdul

SPESIFIKASI

100% kualiti hotel bantal baru terus dari kilang. Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel.

Material : Polyester (Fiber) Hollowfill

Saiz bantal : 19″×29″ Berat : 900gram

bantal DAG.jpg

Selain H-Class ada juga bantal jenis lain ya. Korang boleh pilih ikut bajet dan keselesaan masing-masing. Kalau nak beli boleh contact jiran Ummi aka rakan sekerja di PTP hehehe.

Nak order, boleh hubungi:

Encik Hairosnizam – +60 19-787 3418

Share this nice post:

Comments

comments

1 thought on “Tidur Lena Dengan Bantal DAS Abdul Global

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *