Motherhood.com.my– Online Shop Barangan Bayi & Ibu Terbesar di Malaysia

motherhood_thumb2

Pernah dengar website motherhood.com.my?

Motherhood.com.my ada portal membeli-belah untuk ibu bapa dan bakal ibu yang merangkumi pelbagai perkhidmatan dan produk seperti keperluan ibu mengandung, keperluan bayi dan juga kanak-kanak. Ada juga diselitkan dengan info tips-tips keibubapaan, panduan penyusuan susu ibu, review produk, sample percuma, testimoni ibu yang mana membantu pasangan suami isteri diluar sana. 

Boleh dikatakan motherhood.com.my ini salah satu website yang memenuhi keperluan bayi secara online you just name it. Nak diaper, peralatan makan bayi, makanan bayi, aksesori mandi, stroller, car seat, bedding & nursery items, fesyen bayi, pakaian ibu mengandung, permainan, pendidikan kanak-kanak semua ada.

Apa yang best sangat tentang motherhood.com.my ni?

  1. Portal online baby & maternity No. 1 terbesar di Malaysia (berdasarkan google analytics dan survey)

  2. Memenuhi pasaran Malaysia, dengan tawaran yang menarik, produk dan jenama.

  3. Harga yang sangat kompetitif berdasarkan kan tawaran dan promo.

  4. Selain daripada laman web membeli-belah, motherhood.com.my juga menyediakan artikel maklumat untuk ibu bapa dan anak-anak (story.motherhood.com.my dan story.motherhood.com.my/my)

Apa yang berlaku di motherhood.com.my ?

mothers-day-deal7

  1. Mother’s Day deals

    pigeon-sale_thumb2

  2. Pigeon Online Sale

    best-seller_thumb2

  3. Best Seller Campaign

    motherhood-grand-sale_thumb2

  4. Motherhood.com.my First Anniversary Grand Sale – 10 super deal everyday from 29th May 2017 to 3rd June 2017

dan banyak lagi tawaran dan promo untuk ibu-ibu di luar sana.

UMMI ILHAM’S WISHLIST

PUKU-Baby-Kids-Toddler-Soft-Potty-To[1]

PUKU Baby Kids Toddler Soft Potty Toilet Padded Seat Cover 18 months+ / Blue P17409

Kids-Station-6-in-1-Educational-Sola
Kids Station 6 in 1 Educational Solar Robot Kids

Boboiboy-Galaxy-Adventure-Lunch-Box-[2]
Boboiboy Galaxy Adventure Lunch Box With Water Bottle Set

Ada tiga wishlist Ummi untuk anak-anak hehe. Yang 1st untuk potty training adik, yang 2nd untuk dua-dua share belajar pasal robot dan yang ketiga lunch untuk abang, mesti dia suka botol air dan bekas Boboiboy tu kan.

Ok korang boleh try cuci mata ya.. tapi kalau korang tershopping Ummi say sorry awal-awallah sebab terkecurkan korang hehehe.

Website www.motherhood.com.my
Facebook
www.facebook.com/motherhood.com.my
Instagram www.instagram.com/motherhood.com.my

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Hernee Nazir on sabbloggerHernee Nazir on sabfacebookHernee Nazir on sabinstagram
Hernee Nazir
Author
Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor

♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship
email to: hernee.nazir@gmail.com
whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published.