Blogger Invitation

Sekitar Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru

Gambar-gambar sekitar Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru bersama kawan-kawan JDT Blogger. Walaupun tak semua yang dapat join tapi rasa cukup happening. Thanks ya kawan-kawan yang join.

P_20170515_183104

Sampai di Rilek The Cafe ngam-ngam lebih kurang jam 6.30pm

P_20170515_183348_BF

Thanks juga kat my body guard and my partner in crime Babah Ilhams sebab sudi teman Ummi. Sorry anak-anak terpaksa tinggal dengan Mommy Ngah sementara Ummi menjalankan tugas di sini.

P_20170515_183317

Sementara menanti Mak Lin bersolek kat washroom sempatlah berposing dengan Mar hehehe. Bila Mama, DIlah semua dah sampai baru kami ke Rilek The Cafe sama-sama. Tu naik tangga ke atas. Sesi pendaftaran untuk 6 orang JDT Blogger. Kak Mia sampai lewat sikit uruskan anak dulu. Sebelum orang ramai kami capt-cepat snap gambar apa yang patut untuk di review hehe.

P_20170515_184649

Rupa-rupanya inilah Chef yang masak gulai kawah tu ekeke. Ehhh tak lah memain je. Tak sahkan kalau tak wefie dengan geng-geng JDT Blogger yang best ni.

P_20170515_184919_BF

Bersama Mar Mansor.

P_20170515_184930_BF

Bersama Dilah. Dilah kata dia pemalu. Ni first time kami jumpa. Ummi kata kalau jumpa akak konfem Dilah dah tak jadi pemalu.

P_20170515_184859_BF

Bersama Mama Maszull. Dah banyak kali join event bersama.

P_20170515_185442_BF

Bersama The Real Blogger Mak. Mak budak yang comel. Kelakar bila ingat muka Mak kena sergah dalam kereta haha.

P_20170515_191804_BF

Bersama sifu blogging Kak Mia si pemilik bunga merah hehehe. Ala nampak sikit je bunga merah.

P_20170515_185314

Nasiblah last minute Babah join, kalau tak husband Mama konfem tak ada kawan berbual.

P_20170515_185505_BF

Kami berlima, masa ni Kak Mia tak sampai lagi.

P_20170515_190546_DF

Kita suruh snap gambar kita, tapi ada orang tu snapkan tapi tak fokus muka kita hahahaha.

P_20170515_190824_DF

Ok cubaan kali kedua.

P_20170515_190503_DF

Diorang berempat.

P_20170515_191741_BF

Nak makan pun tak senang asyik kena snap je gambar hahaha.

P_20170515_191030_BF

Yang ni PR Swiss-Inn Johor Bahru , Puan Haryati. Thanks for the invitation Puan.

P_20170515_210713_BF

Bersama GM, Swiss-Inn Johor Bahru yang sporting. Thanks boss.

P_20170515_210843_vHDR_On

Sebelum balik sempatlah kami ajak Puan Haryati bergambar beramai-ramai. Next year jemput kitorang lagi ya hehe.

P_20170515_211009_vHDR_On

Ehem..ehem.. syok dengar geng berdua ni berbual, ada projek hari raya nampaknya hehe.

P_20170515_211147_vHDR_On

Sempat lagi berwefie sementara body guard dua orang tu berborak.

P_20170515_211645_vHDR_On

Nampak tu kita sempat snap gambar Swiss-Inn sekali lagi diorang tak siap-siap lagi berbual. Maklumlah dah kerap berjumpa dah boleh masuk la memcam topik perbualan. Insha Allah Sabtu ni jumpa lagi ya geng. Alhamdulillah settled tugasan Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru. Untuk korang yang berminat nak tahu info tentang Ramadhan Buffet di Swiss-Inn, JB ni boleh baca entri ni ya.

Selera Kampung Ramadan Buffet Dinner at Swiss-Inn Johor Bahru

Share this nice post:

Comments

comments

4 thoughts on “Sekitar Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *