Sekitar Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru

Gambar-gambar sekitar Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru bersama kawan-kawan JDT Blogger. Walaupun tak semua yang dapat join tapi rasa cukup happening. Thanks ya kawan-kawan yang join.

P_20170515_183104

Sampai di Rilek The Cafe ngam-ngam lebih kurang jam 6.30pm

P_20170515_183348_BF

Thanks juga kat my body guard and my partner in crime Babah Ilhams sebab sudi teman Ummi. Sorry anak-anak terpaksa tinggal dengan Mommy Ngah sementara Ummi menjalankan tugas di sini.

P_20170515_183317

Sementara menanti Mak Lin bersolek kat washroom sempatlah berposing dengan Mar hehehe. Bila Mama, DIlah semua dah sampai baru kami ke Rilek The Cafe sama-sama. Tu naik tangga ke atas. Sesi pendaftaran untuk 6 orang JDT Blogger. Kak Mia sampai lewat sikit uruskan anak dulu. Sebelum orang ramai kami capt-cepat snap gambar apa yang patut untuk di review hehe.

P_20170515_184649

Rupa-rupanya inilah Chef yang masak gulai kawah tu ekeke. Ehhh tak lah memain je. Tak sahkan kalau tak wefie dengan geng-geng JDT Blogger yang best ni.

P_20170515_184919_BF

Bersama Mar Mansor.

P_20170515_184930_BF

Bersama Dilah. Dilah kata dia pemalu. Ni first time kami jumpa. Ummi kata kalau jumpa akak konfem Dilah dah tak jadi pemalu.

P_20170515_184859_BF

Bersama Mama Maszull. Dah banyak kali join event bersama.

P_20170515_185442_BF

Bersama The Real Blogger Mak. Mak budak yang comel. Kelakar bila ingat muka Mak kena sergah dalam kereta haha.

P_20170515_191804_BF

Bersama sifu blogging Kak Mia si pemilik bunga merah hehehe. Ala nampak sikit je bunga merah.

P_20170515_185314

Nasiblah last minute Babah join, kalau tak husband Mama konfem tak ada kawan berbual.

P_20170515_185505_BF

Kami berlima, masa ni Kak Mia tak sampai lagi.

P_20170515_190546_DF

Kita suruh snap gambar kita, tapi ada orang tu snapkan tapi tak fokus muka kita hahahaha.

P_20170515_190824_DF

Ok cubaan kali kedua.

P_20170515_190503_DF

Diorang berempat.

P_20170515_191741_BF

Nak makan pun tak senang asyik kena snap je gambar hahaha.

P_20170515_191030_BF

Yang ni PR Swiss-Inn Johor Bahru , Puan Haryati. Thanks for the invitation Puan.

P_20170515_210713_BF

Bersama GM, Swiss-Inn Johor Bahru yang sporting. Thanks boss.

P_20170515_210843_vHDR_On

Sebelum balik sempatlah kami ajak Puan Haryati bergambar beramai-ramai. Next year jemput kitorang lagi ya hehe.

P_20170515_211009_vHDR_On

Ehem..ehem.. syok dengar geng berdua ni berbual, ada projek hari raya nampaknya hehe.

P_20170515_211147_vHDR_On

Sempat lagi berwefie sementara body guard dua orang tu berborak.

P_20170515_211645_vHDR_On

Nampak tu kita sempat snap gambar Swiss-Inn sekali lagi diorang tak siap-siap lagi berbual. Maklumlah dah kerap berjumpa dah boleh masuk la memcam topik perbualan. Insha Allah Sabtu ni jumpa lagi ya geng. Alhamdulillah settled tugasan Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru. Untuk korang yang berminat nak tahu info tentang Ramadhan Buffet di Swiss-Inn, JB ni boleh baca entri ni ya.

Selera Kampung Ramadan Buffet Dinner at Swiss-Inn Johor Bahru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4654

4 thoughts on “Sekitar Preview Ramadan Buffet Swiss-Inn Johor Bahru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!