Biskut Choco Chips Blackcurrant Kudapan Petang Di Office

P_20170407_170017

Biskut Choco Chips Blackcurrant ni ikhsan dari Wan Zul. Rasanya macam dah 4 5 kali kot dia bawa ke office. Biskut dari hamper family day company wife dia haha. Mula-mula macam tak pandang pun. 

P_20170407_170032

Sekali bila dah cuba. Eh sedap kau. Tengah kunyah-kunyah tu nanti tetiba rasa blackcurrent tu keras-keras tu yang sedap. Dah namanya pun biskut free tak kan tak sedap hahaha. Tapi macam tak pernah perasan ada jual kat mana. Nak juga mencari buat stok biskut di rumah hehe.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

8 thoughts on “Biskut Choco Chips Blackcurrant Kudapan Petang Di Office

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: