Biskut Choco Chips Blackcurrant Kudapan Petang Di Office

09/04/2017

P_20170407_170017

Biskut Choco Chips Blackcurrant ni ikhsan dari Wan Zul. Rasanya macam dah 4 5 kali kot dia bawa ke office. Biskut dari hamper family day company wife dia haha. Mula-mula macam tak pandang pun. 

P_20170407_170032

Sekali bila dah cuba. Eh sedap kau. Tengah kunyah-kunyah tu nanti tetiba rasa blackcurrent tu keras-keras tu yang sedap. Dah namanya pun biskut free tak kan tak sedap hahaha. Tapi macam tak pernah perasan ada jual kat mana. Nak juga mencari buat stok biskut di rumah hehe.

Share this nice post:

8 Comments

  • Ana suhana

    09/04/2017 at 10:46 pm

    Kalau tgh kerja kunyah apa pun sedap sis. Hehe

    1. Hernee Nazir

      09/04/2017 at 10:47 pm

      hahaha tu lah..ngumpul lemak jek.m

  • airah

    09/04/2017 at 11:41 pm

    selalu nampak biskut ni di pasaraya.senang je nak cari tu hehe

    1. Hernee Nazir

      10/04/2017 at 8:51 am

      hehehe akak blh pulak tak perasan..

  • maszull

    10/04/2017 at 9:49 am

    assalamualaikum hernee…sedap ni utk kudapan kn…:)

    1. Hernee Nazir

      10/04/2017 at 10:56 am

      waalaikumussalam ma..aah buat hilang ngantuk..

  • Mar

    10/04/2017 at 1:15 pm

    biskut ni selalu dapat kalau dapat beg kenduri kawen

    1. Hernee Nazir

      11/04/2017 at 8:50 am

      hahaha..jakun no akak ek..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: