Beli Kasut Pun Di Lazada?

18/03/2017

20170226_114927

“Beli kasut pun di Lazada ke? Beraninya ko ni? Macamana ko nak tahu saiz muat ke tak?”

Ehhhh.. mestilah kata pelanggan tetap Lazada hehehe. Alahaaaii ikutlah saiz sebenar kita, konfem boleh muat punya. Masa bulan Disember tahun lepas tu ada rezeki lebih sikit saja nak reward diri. Belek-belek website Lazada, ehhh terberkenan pula kasut CONVERSE Star Player LP Ox Unisex Ash Grey/White/Blue. Kebetulan masa tu ada diskaun harga asal RM100++ tapi Lazada baik hari bagi diskaun sehingga harganya mencecah RM89.

Balik rumah diam-diam je. Sekali Babah tegur kasut baru ke? hehehe. Ye la kasut baru nak sepasang warna dengan Babah tak dapat jadi Ummi pilih la warna grey ni. Cun tak? Eh cun lah dah 4 bulan berkhidmat. Best pakai. Selesa lah. Boleh jeling-jeling lagi lepas ni hehehe.

Jangan lupa 22-24 Mac 2017 Lazada ada buat LAZADA BIRTHDAY SALES tau. ALL GOOD THINGS COME IN 5’s kata dia.

AFF_TEASING_728x90_150217

Umii Ilhams dah aim satu barang ni. Dah gatal dah tapak tangan ni nak beli hehehe. Tapi tunggu lah tarikh yang dijanjikan barulah berbaloi-baloi shopping di Lazada hehe.

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: