Favourites

Stok Serbuk Kopi Uncang Kluang Rail Coffee

20170304_182334

Sebelum balik dari Kluang Sabtu lepas, sempat singgah beli 2 bungkus serbuk kopi uncang Kluang Rail Coffee memandangkan stok kat rumah dah surut. Sejak jadi favourite ni, memang akan kirim stok dari officemate orang Kluang hehehe. Ummi dah boleh senyum pagi-pagi sambil kacau kopi untuk babah sebelum pergi kerja hehehe.

20170304_152239

Sempat juga pesan babah tapau kopis ais satu hehehe. Fuhhh nikmat doniaaaaaaa.. hahaha. Dahsyat. Eh kenapa eh orang kata minum kopi tak boleh tidur. Saya minum kopi tetap tidur jek hahaha. Lagi2 hari Sabtu tu, baru sedut beberapa teguk, belum pun sempat masuk highway saya dah sampai lala land. Ngeh2. Itu kes lainlah ya, kes kepenatan tapi enjoy namanya. Psttttt.. Syamil pun gemar minum kopi. Aduiii ada persaingan hahaha. Tapi ummi babah bagi jamah-jamah je.

Ok, stop dulu jumpa lagi next entry.

4 thoughts on “Stok Serbuk Kopi Uncang Kluang Rail Coffee”

Leave a Reply to Hernee Nazir Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *