Kuih Kapit Coklat Sedap

Kuih Kapit Coklat Sedap

Pertama kali makan masa kuih kapit coklat keluaran Da’i Azam. Baca entri di SINI. Terus rasa jatuh cinta dan sedap gila. Angan-angan nak repeat order tapi banyak kali fikir dari Muar ke Gelang Patah berderai ke tak ek hehe. Pendamkan dululah hasrat hati tu. 

Sekali kawan sePTP, Sabrina IT Department ada email jual kuih muih termasuk kuih kapit. Apa lagi lajulah tangan saya ni kan mengorder.

Nyum3 sangat ni. Rasa baru makan sekeping tak sedar dah berkeping-keping hahaha. Sebalang RM24. Puaslah makam dapat bagi officemate jamah dan lebihnya bawa balik buat kunyah-kunyah kat rumah. Sebenarnya ni dah repeat order lagi cuma tak ambil lagi pada Sab hehehe. Tak sabar nak makan. Sab offer kuih kapit peanut butter tapi saya tetap nak coklat haha. Kalau korang nak kirim order boleh je contact saya ya. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

6 thoughts on “Kuih Kapit Coklat Sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: