Sarung Kusyen by Ummi Adeeb Collections

31/01/2017

hari ni nak share hasil jahitan Ummi Adeeb Collections. berangan tahun lepas nak tempah langsir raya sekali delay2 beli kain hmm punah harapan. beli langsir dah siap je dari kaison. bila nampak kain chevron ni black and white terus terfikir nak carikan baju baru untuk kusyen sofa kat ruang menonton tv atas. maka cepat2lah whatsapp ummi adeeb nak menempah. ada 5 helai semuanya. padahal patutnya 6 helai. matematik lemah betul hahaha.

taraaaaaa.. dah siap sarung dah. hmmm tak sampai ke raya jawabnya hahaha. teruja sangat dapat corak chevron black and white ni. mengikut tema sungguh. kain siap upah RM75.nak tunggu ummi ilhams jahit sendiri memang lambat lagi la. jadi kita tempah jek la ya. berseri sikit dapat baju baru.
korang kalau nak mencuba hasil jahitan ummi adeeb boleh jengah whatsapp untuk tempahan 0127631184 ( Puan Norizan Husin) atau boleh cuci2 mata ke facebook page Ummi Adeeb Collections bukan sarung kusyen je dia boleh buat, banyak lagi contohnya barut baby, bedung baby, langsir, set cadar bilik tidur katil king, queen mahupun single. hasil jahitan memang kemas. recommended!

dah apa tunggu lagi. promo untuk order langsir raya pun sampai april 2017 je. kang melepas pakailah langsir tahun lepas hehehe.

Share this nice post:

1 Comments

  • Deko Raya 2017 | herneenazir[dot]com

    04/07/2017 at 3:19 am

    […] Ruang tamu kedua, berhadapan pintu masuk dah berwajah baru. Set sofa yang dah selamat terkoyak rabak dek Abang Ilham dah selamat masuk stor Tok Ayah. Nak beli arm chair Ummi tak ada bajet. Jadi Babah suggest bawa turun semula sofa kat ruang menonton tingkat atas letak kat situ. Kebetulan Ummi memang dah siap tempah sarung kusyen tu dengan Ummi Adeeb Collection.  […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: