Uncategorized

Tanpa Roti ;)

_DSC3628

 

Malam tadi ada orang request nak breakfast telur separuh masak, roti cicah baked beans, telur dan sausage before dia pergi main badminton. Maka pagi2 yang tak berapa pagi sangat, saya selaku master chef turun le ka dapur menyiapkan apa yang patut sebelum dia keluar rumah. Malam tadi dah suruh beli barang2nya siap2.

Dalam tak sampai berapa minit semuanya dah siap. Hebat tak hebat la master chef ni kan hahaha. Sekali time nak makan tu saya tanya la dia, mana roti yang dibeli semalam. Rupa2nya dia terlupa beli roti hmmmmmmmmmm. Jadinya kami makan ni je la pagi ni ya. Mudah2an bertenaga main badminton nanti ngeh2. Jemput makan kawan2 Smile

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *