Tag: Gambar Awan

Langit Membiru & Kepulan Awan

Ini bukan puisi.Ini tajuk yang Ummi tak tahu nak bubuh tajuk apa hahaha. Sila jangan kecam!Gambar tu on the way ke office pagi tadi, di highway PTP selepas exit dari highway Forest City.Inilah rutin bermula 2017, laluan ke office dari Isnin ke Khamis sebab hantar Abang Ilham yang sekolah nun dihujung kampung hehe.Sempat snap sebab

Subhanallah.. Cantik Sangat Langit Dan Awan

Gambar ni saya snap masa keluar lunch semalam. Saya memang suka sangat kalau nampak awan berkepol-kepol macam ni dengan langit yang membiru. Tak tahu kenapa rasa tenang jiwa.  Gambar atas tu masa baru keluar dari highway PTP. Yang ni di kawasan Bandar Baru UDA. Yang ni di kawasan sepanjang highway. Yang ini pun sama. Subhanallah..
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!