• Miracles Do Happen ;)

    17/01/2017
    [sharing status facebook saya pada 14 December 2016] Kisah ringkas yang ingin saya kongsikan bukanlah untuk menunjuk bagus jauh sekali nak bermegah2.. saya pendosa yang masih mengejar pahala ke syurga.. Saya nak kongsi dengan kawan2.. kalau ada kekuatan, kesempatan, kelebihan bantulah mereka2 yang memerlukan.. tak rugi serius tak rugi.. malah bertambah2 nikmat lain Allah bagi..…

    Read more
  • 4 Wonderful Years.. Thanks Babah! Ummi Loves You More & More ;)

    18/10/2012

    am so glad and thankful that we have come this far and so far.. am so glad that our lives and relationship getting better and better each day.. my life is so meaningful for having you part of me and our “hero kechik” is actually made us even happier.. may Allah bless our life and…

    Read more
  • Salah Ke Kalau Saya jadi Gemuk??? ;)

    30/09/2011

    Situasi 1 Hari pertama menjejakkan kaki ke kedai setelah 2 bulan terperuk dalam rumah. Kakak XXL: Aehhh.. dah habis pantang 🙂 Saya: Dah selamat dah..   **Terus pergi cari barang2 yang nak dibeli.   Kakak XXL: Badan gemuk ek.. tak pe la tak lama lagi turun.. tapi perut nampak boncit Saya: Hehehe.. biasalah baru lepas…

    Read more
  • Pakcik! I Hate U Foreverlah! ;p

    25/10/2010

    Pengenalan kepada watak utama: Pakcik – seorang  jiran setaman  yang merupakan kawan-TAK-BERAPA-RAPAT ayah saya. Dia ni memang suka cari pasal. Anak dia, pernah tuisyen dengan saya. Satu je saya puji, anak dia memang budak yang baik. Adik dia pulak ex-student saya. Siapa yang terbaca sila jangan cari siapa orangnya ;p **Tamat sesi pengenalan** Setiap kali…

    Read more
  • Bukan Tak Redha :'(

    08/07/2010

    mata tak mahu lelap jiwa kacau ingatan padanya menjelma kalaulah dia ada di sebelah nak peluk dia erat nak luahkan segalanya nak bercerita macam dulu tolong.. pedih sangat dah ni tak mampu nak tanggung rindu! istighfar! Al-Fatihah.. sedekah hernee.. sedekah biarkan dia tersenyum di sana ©Hernee Nazir – Tidur dengan mata yang membengkak.. :'( Jangan…

    Read more
1 2 3
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: