From The Bottom Of My Heart, Rambling

Miracles Do Happen ;)

[sharing status facebook saya pada 14 December 2016] Kisah ringkas yang ingin saya kongsikan bukanlah untuk menunjuk bagus jauh sekali nak bermegah2.. saya pendosa yang masih mengejar pahala ke syurga.. Saya nak kongsi dengan kawan2.. kalau ada kekuatan, kesempatan, kelebihan bantulah mereka2 yang memerlukan.. tak rugi serius tak rugi.. malah bertambah2 nikmat lain Allah bagi.. Hari ni mungkin hidup kita…

Read More

Anything About Me, From The Bottom Of My Heart, Rambling

Pakcik! I Hate U Foreverlah! ;p

Pengenalan kepada watak utama: Pakcik – seorang  jiran setaman  yang merupakan kawan-TAK-BERAPA-RAPAT ayah saya. Dia ni memang suka cari pasal. Anak dia, pernah tuisyen dengan saya. Satu je saya puji, anak dia memang budak yang baik. Adik dia pulak ex-student saya. Siapa yang terbaca sila jangan cari siapa orangnya ;p **Tamat sesi pengenalan** Setiap kali jumpa saya dia mesti akan…

Read More

From The Bottom Of My Heart, Mak, Memories

Bukan Tak Redha :'(

mata tak mahu lelap jiwa kacau ingatan padanya menjelma kalaulah dia ada di sebelah nak peluk dia erat nak luahkan segalanya nak bercerita macam dulu tolong.. pedih sangat dah ni tak mampu nak tanggung rindu! istighfar! Al-Fatihah.. sedekah hernee.. sedekah biarkan dia tersenyum di sana ©Hernee Nazir – Tidur dengan mata yang membengkak.. :'( Jangan anggap saya tak redha.. saya…

Read More