• FREE Printable Weekly Planner Template

    08/01/2018

    Hari ni Ummi saja nak kongsi dengan kawan-kawan “Weekly Planner Template” yang Ummi buat sendiri. Segan sebenarnya nak share tapi rasa boleh dimanfaatkan oleh orang lain jadi Ummi share. Walaupun tak lah secantik mana. Harap korang bolehlah bubuh aktiviti harian korang kat dalam planner tu ya. Kalau korang berminat nak boleh direct template kat atas…

    Read more
  • FREE Name Card From Pixajoy

    19/12/2016

    bila nampak The Real Blogger Mak share free name card dari Pixajoy tetiba rasa aduhaiii ruginya dapat tahu lambat. sebab last week baru lepas order dengan Photobook Malaysia. tapi tangan gatal juga nak yang free cuma kena bayar RM8.48 untuk postage. maka tangan ummi ilhams pun gatal klik sana sini. steps to create your card: 1. grab a set of cards 2.select…

    Read more
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: