Category: Uncategorized

Tanpa Roti ;)

  Malam tadi ada orang request nak breakfast telur separuh masak, roti cicah baked beans, telur dan sausage before dia pergi main badminton. Maka pagi2 yang tak berapa pagi sangat, saya selaku master chef turun le ka dapur menyiapkan apa yang patut sebelum dia keluar rumah. Malam tadi dah suruh beli barang2nya siap2. Dalam tak

Ilham Jumpa Abang Irfan @ Warung Poyot

Ilham Jumpa Abang Irfan @ Warung Poyot, a photo by herneesamshudin on Flickr. Pagi ni Ilham ikut ummi dan babah pergi breakfast kat Warung Poyot tak sangka pulak terjumpa Abang Irfan Boboiboy dan Auntie Linda. Wahhh kecil betul dunia, rupanya adik Auntie Linda sama kerja kat PTP dengan Ummi. Ilham nampak Abang Irfan berselera makan

3 Dara Pingitan ;)

3 Dara Pingitan 😉, a photo by herneesamshudin on Flickr. Inilah dia 3 dara pingitan housemate Ita, opismet saya (amekawwwww..berbelit2). Dari kiri, cik adik manis ni namanya Cik Afzan, sebelah dia Cik Anis (sekampeni juga dengan saya tapi lain department) & Cik Ita (ofkos tak payah kenalkan lagi sebab dah selalu je saya tayang muka

Coklat Kembar Siam..

Coklat Kembar Siam.., a photo by herneesamshudin on Flickr. .. kalau makan dapat anak kembar 😉   Hahaha..   Tipu! Jangan percaya.. Tak kelakar pun..   Saja je nak buat2 cerita pagi Jumaat ni. Coklat wakaf kat opis untuk makan berjemaah 🙂 Belek punya belek ada pulak coklat kembar siam ni melekat antara satu sama

Bekerja Sambil Mengunyah :)

Bekerja Sambil Mengunyah 🙂, a photo by herneesamshudin on Flickr. Dah lama tak makan pisang goreng mak Niza. Tadi after lunch suruh Pak Dollah pergi beli sekejap. Maka sambil buat kerja sambil2 le mengunyah. Sejak seopis dengan anak taukey ni selalu je dapat pisang goreng free. Thanks ye makcik mudah2an murah rezeki makcik. Pisang goreng

Doakan Saya dan Baby Selamat Ya Kawan2

Doakan Saya dan Baby Selamat Ya Kawan2, a photo by herneesamshudin on Flickr. [dialah kekuatan saya :)] Maha Suci Allah.. Kita hanya merancang.. Allah yang menentukan. Result CTG pagi menunjukkan graf degupan jantung baby yang kurang stabil. Doktor menasihatkan saya untuk menjalani pembedahan caesarean. Memang sukar rasanya nak membuat keputusan. Saya minta doktor berikan peluang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!