Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

rasanya ramai yang dah tahu kan.. saja je nak share lagi.. ummi dah hantar proposal kat babah.. harap2 dia nak bawak ummi ke karnival nusajaya ni πŸ™‚ nahhhhh tengok kat bawah ni.. info ummi ambil dari website hotfm.. tahu pun sebab hari2 dah jadi pendengar setia hotfm kat ofis πŸ˜‰ +++++++++++   ramai juga retis2…Continue reading Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

Yum..yum.. ;-)

Cerita semalam.. Lunch berjemaah kat opis. Kebetulan Nazam time off ke hospital, jadi kami kirim dia belikan pizza sebab big boss mengidam.. Eh??? πŸ˜‰ Tunggu punya tunggu Nazam sampai opis semula dekat2 pukul 2pm. Perghhhhh.. Kebulur tahap dewa2 menunggu pizza. Sampai je kami pun terus la melantak. Kat atas tu wajah2 mangsa kebuluran. Gambar terpaksa…Continue reading Yum..yum.. πŸ˜‰