Uncategorized

Check Up 3 Months :)

**Scheduled Entry**   ye.. sampai2 sakit2 pinggang.. update belog.. update page Ilham Mommy & Baby Shop sambil layan abang long wannabe yang tengah banyak kerenah.. macam kurang bercerita pasal baby kali ni kan.. sorry baby..ummi tak cukup masa.. campur malas ni check up masa 3 bulan..     tengok adik baby tu.. gomen punya gambar …

Continue Reading
My Breastfeeding Journey My Hero Kechik - Ilham Syahmi Uncategorized

The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! :)

syukran ya Allah.. million thanks to babah for your full support.. love you muahhhh3 😉 alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. hari ni genap Ilham berusia 1 tahun 6 bulan.. bermakna.. genap 1 tahun 6 bulan jugalah perjuangan breastfeeding kami.. syukur yang amat.. 6 bulan lagi perjuangan kami.. doakan ye kawan2.. mudah2an saya berjaya menyusukan Ilham sehingga 2 tahun.. walaupun macam2 …

Continue Reading
Uncategorized

Yum..yum.. ;-)

Cerita semalam.. Lunch berjemaah kat opis. Kebetulan Nazam time off ke hospital, jadi kami kirim dia belikan pizza sebab big boss mengidam.. Eh??? 😉 Tunggu punya tunggu Nazam sampai opis semula dekat2 pukul 2pm. Perghhhhh.. Kebulur tahap dewa2 menunggu pizza. Sampai je kami pun terus la melantak. Kat atas tu wajah2 mangsa kebuluran. Gambar terpaksa …

Continue Reading
Uncategorized

Breakfast @ Warung Poyot

Pagi En. Nazir ajak breakfast kat warung feveret kami Warung Poyot. Kebetulan En. Kamarul baru balik kerja, En. Nazir ajak dia join sekali. Memang dari rumah dah plan nak makan soto, tapi sana teringin pulak roti sardin. Apa lagi, suruh En. Nazir order nanti saya tumpang sekaki 😛 Ilham awal2 sampai elok je celik mata, …

Continue Reading