Author: Hernee Nazir

Terlalu Cinta – Rossa

Jangan dekat atau jangan datang kepadaku lagi Aku semakin tersiksa karena tak memilikimu Kucoba jalani hari dengan pengganti dirimu Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamuMengapa semua ini terjadi kepadakuTuhan maafkan diri ini Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya Namun apalah daya ini Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia…Tapi hatiku selalu berpihak lagi

Lagu cite kau yg ku sayang.. Satu Penantian..

Kau yang ku sayang Dari dulu, kini dan selama-lamanya Sebelum kenal dirimu Sebelum jumpa dirimu Kau sering datang dalam mimpikuKata hatiku Selalu membisik kau adalah milikku Biar lama pun kutunggu Saat kedewasaanmu Daku tak pernah jemu menantimuDisaat ku sendiri Ku bayangkan wajahmu Terkadang ku berilusi Tentang dikau dan akuKu harapkan semua ini Esok kan jadi

I’m back

dah lama x jenguk blog nie..bukan menyombong tp xde mase nk berceloteh..hehehe..last month umur aku dh genap 26 thun..isyhhh dh tua gak aku nie..tp jiwa muda lg la..hehehe..16th May 07 gak aku start keje kat health, safety n environment dept PTP..my birthday present 4 this year..hehehe..dh 3 mggu aku kat cni ..jap je mase blalu..so

xde title… ;p

uikksss.. da pagi da.. nape cam x prasan je nie.. khusyuk sgt keje kot..huhuhuhu.. mate nie pun blh thn ngantuknye.. ari nie dpt gaji.. fuhhh.. lega sket rase.. da ade duit nie xtau plak nak beli ape..n yg penting bile mase nak kuar shopping.. cam nie la nasib aku dlm mase 6 bln nie.. redha

Sun Sign Taurus – Dec, 20

December 20, 2006You have an unusual gift for making a situation seem less dramatic, hernee. With today’s astral energy at play, you will witness crises of all kinds. You will be the one who reassures people and who is able to sum up the situation objectively, without panicking or exaggerating. This, coupled with your legendary

Love Taurus – Dec, 20

December 20, 2006The current alignment of the planets encourages you to want to take a risk with a certain relationship, yet also causes you to feel very apprehensive about doing so. You are faced with a fair amount of inner tension, which is something you generally try to avoid. However, on this occasion the conflict

Sleepy..zzzzz

mmmmmmmmm.. ngantuknye g keje ari nie.. ikut ati nak je tdo ngan nyenyaknye.. da le ujan2.. wat keje sorg2.. boringnye.. sejuk gile lak tu.. da le pemanis en.ittgate x keje mlm ari nie.. kalo x ceria sket idup walopun keje sorg2.. hehehehe..rase x ckup tdo la.. smlm assistant mase keje 7E da khilangan ayh tsyg..

Love Taurus – Dec, 19

December 19, 2006The planetary alignment adds just that little bit of spice to a normally very sweet mix. Although no one would ever accuse you of being manipulative, you tend to get what you want by making others feel so guilty they just give it to you anyway. But you won’t even need to do
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!