Author: Hernee Nazir

Promosi Pinktober dari FibreRich | Beetroot n Mixed Fruit Juice & Almond n Dates Milk

Promosi Pinktober dari FibreRich | Beetroot n Mixed Fruit Juice & Almond n Dates Milk Beetroot n Mixed Fruit Juice dari Fibrerich ❌ No Sugar Added❌ No Preservatives❌ No Colouring💚 Rich With Fiber💚 Use Power Ingredients :Beetroot, Dragon Fruit, Pineapple, Green Apple, Roselle and Celery. Sempena meraikan #Pinktober Breast Cancer Awareness kami memberikan potongan harga

Resipi Sup Gearbox (Menggunakan Tefal Home Chef Smart Pro Multicooker – CY625D65)

Percubaan memasak Sup Gearbox menggunakan TEFAL HOME CHEF SMART PRO MULTICOOKER (CY625D65) semalam. ➡️ Mode: Beef/ Lamb➡️ Pressure: P70 (saya up sikit takut daging pada tulang tak luruh) RESIPI SUP GEARBOX Masukkan gearbox perencah sup daging & tulang Adabi. Masukkan air menutupi paras gearbox. Masukkan 1 inchi halia yang dah dititik. Tambah garam secukup rasa.

Mee Siput Sedap by Mama Hayyan

Mee Siput Sedap by Mama Hayyan | Ummi ni sejenis pantang dengar orang jual makanan, semua pun nak dibelinya. Lagi-lagi kalau yang menjual tu kawan-kawan rasa tak sampai hati kalau tak support. Boleh gitu hahaha. Ada kawan kata, buka status whatsapp Ummi je nampak makanan. Buka je nampak makanan hehe. Ok kali ni Ummi nak

Senarai Tempat Makan Sedap Di Johor

Senarai Tempat Makan Sedap Di Johor | Kalau sebut bab makan, mestilah kita semua nak cari tempat yang sedap mengikut selera tekak kita. Betul tak? Tipulah kalau korang tak fokuskan tang “sedap” tu kan. Negeri Johor ni rasanya antara negeri yang boleh dikatakan “syurga makanan”. Jadi untuk korang yang berkunjung ke negeri Johor jangan lupa

Lunch di Secret Recipe Perling Mall

Lunch di Secret Recipe Perling Mall | Selepas selesai urusan di Kedai Emas Perling, Ummi dengan berbesar hatinya membelanja dua orang PA Ummi ni makan tengahari. Plan asal nak ajak makan di Subway Anjung Neighbourhood Centre, lepas tu tukar ke Dulang Lima dan akhirnya pilihan kami adalah di Secret Recipe Perling Mall memandangkan ada tempat
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!