Home » Shell i-Parc @ Tanjung Pelepas Kini Dibuka!

Shell i-Parc @ Tanjung Pelepas Kini Dibuka!

Shell i-Parc @ Tanjung Pelepas Kini Dibuka! | Yeay Shell baru dah buka di kawasan paling terdekat dengan rumah. Actually dah buka dari last week. Hari ketiga la baru Ummi cuba try test refuel minyak kereta kat sini. Lokasi pun dekat sangat dengan PTP. Senang kerja mak!

Kenapa Ummi beriya siap nak survey Shell baru ni? Ceritanya sebab nak tengok ada pump attendant ke tak yang bertugas hehehe. Almaklumlah sejak peristiwa minyak petrol tersembur kat badan masa refuel minyak kereta zaman anak dara dulu, Ummi terus jadi phobia mak pegang nozzle isi minyak sendiri. Memang seriau.

Shell i-Parc @ Tanjung Pelepas Kini Dibuka!

Selama hidup ni Ummi akan tuang minyak di Shell Gelang Patah je. Kalau nak keluar mana-mana Ummi akan pastikan minyak dah isi atau minta Babah isikan atau ambil kesempatan ajak kekawan keluar lunch sambil tolong isikan minyak hehehe. But of course la guna duit Ummi hehehe. Entah sampai bila la Ummi nak berani tuang minyak sendiri agaknya hehehe.

Ok uolls yang balik atau pergi kerja sekitar PTP dah boleh la singgah tuang minyak di Shell i-Parc ni ok. Dah tak perlu risau kering minyak tengah-tengah highway hehe. Ok itu saja laporan dari Ummi Ilhams. Dadaaaaaaaa..

i-Parc @ Tanjung Pelepas

Jalan Pelepas Utama, 81550 Gelang Patah, Johor

Baca juga: ZUS Coffee 68° Avenue Gelang Patah Kini Dibuka!

 254 total views,  1 views today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version