Home » Mat Kilau Kini di Netflix Bermula 16 September 2022

Mat Kilau Kini di Netflix Bermula 16 September 2022

Mat Kilau Kini di Netflix Bermula 16 September 2022 | Yeay! Long weekend ni ada la aktiviti untuk seisi sekeluarga nampaknya. Hari yang dinanti-nantikan oleh orang yang belum menonton filem Mat Kilau di mana-mana panggung wayang macam kami ni, bolehlah spend time tengok di Netflix je.

Sejak dapat tahu Mat Kilau nak keluar kat Netflix, anak-anak Ummi memang dah excited. Sebab diorang tahu Ummi malas bawa diorang ke panggung wayang hahaha. Ummi cakap tunggu je keluar kat Netflix nantu boleh tengok sama-sama.

So here we go! Nanti kita tengok sama-sama ok. Boleh sesiap beli jajan nanti kita buka panggung wayang dalam rumah hahaha.

Ok korang selamat menonton Mat Kilau di Netflix! Selamat menyambut Hari Malaysia!

Mat Kilau Kini di Netflix Bermula 16 September 2022

Orang Johor tak tahu nak buat apa cuti panjang ni, boleh terjah:

Festival Layang-layang & Wau Peringkat Kebangsaan 2022 (14 – 18 Sept 2022)

ATAU

Majestic Johor Festival 2022

Jom like page: herneenazirdotcom

 1,187 total views,  8 views today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version