Tolong! Tuan Blog Hilang Dari Radar

Tolong! Tuan Blog Hilang Dari Radar

Tolong! Tuan Blog Hilang Dari Radar. Tak tahulah apa jenis kemalasan yang melanda. Nak buka blog sendiri pun malas apa lagi nak blog walking. Maaf kawan-kawan semua. Ummi berusaha menjadi rajin nanti hehe. Gambar makin lama makin banyak. Tapi entri baru tak muncul juga. Apa nak jadilah tu kan.

Alhamdulllah yang penting tuan blog masih bernyawa dan diberi kesihatan yang baik. Vaksin pun alhamdulillah dah complete. Masih work from home sambil berPdPR dengan hero-hero. Bila perlu je la Ummi masuk office. Nasib workstation Ummi tak ada saka tumpang berteduh hahaha.

Kalau kerinduan dengan tuan blog bolehlah jengah-jengah facebook dan instagram Ummi yang kadang-kadang rajin update kadang-kadang malas juga hahaha. Oklah, nanti sambung lagi. Jangan lupa baca blog Ummi ya. Boleh cuba resipi ni sekali Resipi Ayam Sambal Goreng Sedap.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!