Home » 1 Hari 1 Lagu Raya (8 Mei – 22 Mei 2020)

1 Hari 1 Lagu Raya (8 Mei – 22 Mei 2020)

1 Hari 1 Lagu Raya (8 Mei – 22 Mei 2020) | Assalamu’alaikum. Tinggal beberapa hari je lagi kita dah nak menyambut hari raya. Ramadhan bakal meninggalkan kita. Sesiapa friend Ummi di facebook mesti nampak post lagu raya dari Ummi hehehe. Unless uolls unfollow or unfriend lah. Saja je buat-buat hiburan. Jangan serius sangat ok. Ummi dah listkan sesiap lagu yang bakal berkumandang di status hehe. Kalau nak sambung nyanyi pergilah komen kat status Ummi tu hehehe. Post ni Ummi akan update sehingga hari terakhir 1 Hari 1 Lagu Raya ok. Stay tuned for today’s hari raya song. Chill!

12 May 2020

11 May 2020

10 May 2020

9 May 2020

8 May 2020

 2,119 total views,  2 views today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version