Home » Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence

Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence

Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence| Assalamu’alaikum. Sambung jangan tak sambung sebelum raya haji hahaha. Ummi bersama dua orang assistants telah menghadiri Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel Residences.

Pertama kali Ummi sampai ke sini. Dah la jadi driver untuk dato’ harimau dua orang tu.

Masuk je entrance dah terpandang budak sorang ni. Maka sempatlah kami bersembang kejap. Jumpa orang kampung haruslah tegurkan. Hidup jangan sombong hehehe. Aidil ni BFF Mama Cu The Ilhams.

Dah namanya jamuan hari raya, maka meriahlah menu sampai rasa tak tahu nak pilih yang mana satu. Korang ingat boleh makan ke selagi Ummi tak snap gambar? hahaha. Camera eat first ok!

My first plate. Rendang daging tu sedap gila. Dapat pula bahagian daging batang pinang memang favourite Ummi la.

My second plate. Nasi apa entah lupa, repeat rendang daging, 3 ketul nasi impit dan kambing golek.

The last one.. cendol DIY hehehe. Sedaplah sebab sendiri letak bahan secukup rasa.

Sebelum balik kami bergambar kenang-kenangan dengan Nadia dan Fikry orang kuat Petronas.

Sempat juga bergambar dengan cousin Ummi sorang ni. Cik Suraya, one of Petronas’s Staff.

One for the memory bersama Nadia. Geng gossip Ummi ekeke. Dia sayang Petronas Southern ni sebab tu patah balik semula jaga PTP account haha.

Sorang lagi geng gossip hahaha, Encik Nagib. Ni pun orang kuat Petronas.

Last but not least. Kasi can la Ummi posing kat sini. Sabar je la assistant dua orang tu melayan hahaha. Thanks to Petronas especially Nadia yang sudi jemput kami. Next year jangan lupa jemput lagi ekeke. Makanan sedap. Boleh repeat makan-makan kat Capri by Fraser ni hehehe. Maklumlah ni pertama kali Ummi mencuba menunya, tak pernah attend food review di sini. Ok till then, babai!

 2,971 total views,  2 views today

Related Posts

2 thoughts on “Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence

    1. wa’alaikumussalam mama.. mana ada ayu.. kelebas kelebus tu jalan pakai baju kurung..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version