Wednesday’s Lunch at Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents

Wednesday’s Lunch at Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents | Assalamu’alaikum. Lunch of the day, teman mak yong yang teringin nak hirup-hirup kuah boat noodle hehehe. Ecehhhh ex-makyong layankan je. Niat nak ke CIMB terus tergendala dek kerana makanan yang memanggil.

Jom tengok apa yang kami makan.

IMG_20190710_133045

Cha-Yen (Thai Ice Tea) RM5.80.. all time favourite..

IMG_20190710_132948

Boat Noodle (Pishek) Chicken & Beef RM12

IMG_20190710_133422

Thai Spring Roll RM9.90

IMG_20190710_132603

Mix Grill RM4.50 (beef ball and chicken ball)

Ahamdulillah.. kenyang perut suka hati, Esoklah baru kita ke CIMB masa rehat hehehe. As usual, makan kat sini jarang tak sedap ekeke. Kalau larat tadi dah order Pulut Mangga tapi perut dah senak hahaha. Jangan tamak ok.

Oklah, nak siap-siap. Lepas maghrib nak berBonanza Sushi King RM3.18 bersama The Ilhams, Mama Cu & Uncle Cu.. hmmm without Babah yang kena kerja shift malam for 2 weeks. Selagi Ummi tak layan diorang makan sushi selagi tu menuntut maklumlah dah pandai bersushi hehehe. Okbai!

141 total views, 3 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Wednesday’s Lunch at Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents

Leave a Reply to Sis Lin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *