Home » D24 Durian McFlurry is Back!

D24 Durian McFlurry is Back!

Assalamualaikum..

Hai peminat D24 Durian McFlurry! Dah start menikmati Durian McFlurry ke belum? hehehe. Kang meleleh air liur tengok gambar ni time bulan puasa. Pilih la nak cup biasa tu ke atau nak berparty. Haaa lagi banyak kuantitinya.

Masuk sesudu dalam mulut dan nikmatilah Durian McFlurry sambil pejam mata. Drama sangat kan? hahaha. Ada orang tak suka, tapi Ummi suka je. Sedap uiii.

Dah la. malas nak cerita buat kecur je. Kot TERlalu depan McDonalds silalah singgah ya selagi stok masih ada.

 3,657 total views,  6 views today

Related Posts

2 thoughts on “D24 Durian McFlurry is Back!

  1. wahh nampak sedap. aritu kontroversi kan ramai customer yg tak suka sebab bau nye.haha. macam2.. tapi nak cuba lah jugak sebab memang hantu durian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version