27 Jan 2019 | Ilham Syamil Turns 4!

[27 JAN 2019 | ILHAM SYAMIL TURNS 4!]

Happy birthday Muhammad Ilham Syamil bin Mohd Nazir.. my precious baby.. tak lama lagi nak jadi abang..

Semoga sentiasa sihat.. no more “check in hotel 5 ” please dik.. dah hujung-hujubg dah ni.. semoga menjadi anak yang soleh.. penyejuk mata penenang hati Ummi Babah.. semoga hidup Syamil sentiasa diberkati dan dilindungi oleh Allah.. semoga ikatan kasih sayang Ummi, Babah dan Abang Ilham semakin kuat.

Tahun ni dah pandai request hadiah pulak dah..

Nak kek dinosaur.. nak T-Rex kata dia adoiii.. kita tunggu hasil kek comel dari Bynanies.kitchen

Nak hadiah senapang dinosaur.. Ummi cakap susah nak cari.. dia kata cari je kat Mr. DIY hahaha.. kuat pengaruh Mr. DIY dari Ummi Babah ni. 

tercicir hadiah lagi satu.. dia suruh belikan microphone kat Shopee.. sebab dia nak nyanyi lagu ‘tsunami’ aka lagu kemarin. 

Ok malam ni kita potong kek dan makan ramai-ramai satu family ok.. Ummi dah siap-siap jemput Tok Ayah, Nenek makcik pakcik semua. Kita makan kat Restoran Saujana je Ummi tak larat nak jalan jauh hahaha. 

Ummi love you Abang Ngah (kalau sebut Abang Ngah depan dia ni mau dia menjerit marah) hahaha “bukan Abang Ngah.. ni Ilham Syamil” ok.. ok.. Mulut makin laju berceloteh. Jangan sebarang cakap, nanti kena tazkirah dengan dia hahaha. Gambar kat atas tu sebenarnya Ummi snap masa dia tengah duk berangan pakai spec tu sambil tengok tv. Spec tu tak ada cermin pun bingkai je dah lama Ummi beli kat Kaison haha. Eh ni dua sebut nak tshirt Iron Man pula. Banyak pula demand budak 4 tahun ni eh. Insha Allah dik.. doakan Ummi Babah dikurniakan rezeki yang halal, berkat dan melimpah ruah ada rezeki Ummi belikan apa adik nak. Ehhh.. Ummi dah syok panggil adik ni kang baby nak panggil apa? hehehe. 

p/s Happy birthday juga buat kembar Syamil tak sebaya hahaha.. Ibu Q & Uncle Mizan.. semoga sentiasa di bawah rahmat Allah..

View this post on Instagram

[27 JAN 2019 | ILHAM SYAMIL TURNS 4!] . Happy birthday Muhammad Ilham Syamil bin Mohd Nazir.. my precious baby.. tak lama lagi nak jadi abang.. . Semoga sentiasa sihat.. no more "check in hotel 5 🌟" please dik.. dah hujung2 dah ni.. semoga menjadi anak yang soleh.. penyejuk mata penenang hati Ummi Babah.. semoga hidup Syamil sentiasa diberkati dan dilindungi oleh Allah.. . Tahun ni dah pandai request hadiah pulak dah.. . 💟 Nak kek dinosaur.. nak T-Rex kata dia adoiii.. kita tunggu hasil. kek comel dari @bynanies.kitchen 💟 Nak hadiah senapang dinosaur.. Ummi cakap susah nak cari.. dia kata cari je kat Mr. DIY hahaha.. kuat pengaruh Mr. DIY dari Ummi Babah ni 🤭 💟 tercicir hadiah lagi satu.. dia suruh belikan microphone kat Shopee.. sebab dia nak nyanyi lagu 'tsunami' aka lagu kemarin 😂 . Ok malam ni kita potong kek dan makan ramai-ramai satu family ok.. . Ummi love you Abang Ngah (kalau sebut Abang Ngah depan dia ni mau dia menjerit marah) hahaha "bukan Abang Ngah.. ni Ilham Syamil" ok.. ok.. . Happy birthday juga buat kembar Syamil tak sebaya hahaha.. Ibu Q @fatimah.qamarina & Uncle Mizan.. semoga sentiasa di bawah rahmat Allah.. . #ilhamsyamil #ummibabahlittlecaliphs #herneenazirdotcom

A post shared by Hernee Nazir (@herneenazir) on

260 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “27 Jan 2019 | Ilham Syamil Turns 4!

  1. Pibedayyy abang ngah ilham syamil! Haaa kasi dedua sekali lahh gelaran 😂

    Bday abang ngah sama la ngan adik ngah acik sunahh..hihihi

    Agaknya nanti bila baby da kuar, dia automatik bole terima dipanggil abang ngah..

Leave a Reply to sunah sakura Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *