herneenazir.com

Prodruff Solusi Terbaik Masalah Rambut Gugur & Kelemumur

Assalamualaikum..

Ummi bersiaran lagi uolls. Hai busy bebenor la makcik sorang ni sampai kurang masa nak update blog. Hari raya pun dah nak sampai ke penghujungnya, cerita raya berderet pending. Ok entry kali ni Ummi nak kongsi satu produk best khas untuk korang yang ada masalah rambut gugur, kelemumur, kulit kepala kering dan seumpama dengannya. Korang bolehlah cuba gunakan produk PRODRUFF ~ BEHIND SKIN ni. 1 set mengandungi jenis produk iaitu Head & Scalp Spray Treatment dan Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo dengan harga RM120/ set.

Sebenarnya Ummi memang ada masalah rambut gugur, memang sadis tau. Lagi-lagi bila lepas bersalin, kaum ibu mengalami perubahan hormon memang akan bertaburan la rambut kat lantai rumah tu. Babah kata kalau nak cari Ummi hilang tak payah susah-susah cari ke rambut Ummi kat lantai nanti mesti jumpa orangnya hahaha.

Inilah produk best tu kalau korang nak tahu. Ummi juga kadang mengalami masalah gatal kulit kepala tau. Aduhaiii bengan betul kalau datang gatal kepala ni, rasa tergaru-garu dah macam monkey hahahaha.

Sebenarnya Ummi dah gunakan PRODRUFF shampoo dan serum ni cukup seminggu mengikut aturan barulah Ummi berani nak recommend kat korang. Alhamdulillah kepala rasa best sesangat tau lepas pakai produk ni. Sejukkkkkk macam kena celup dalam ais hehe. Rasa segar kulit kepala tu. Memang rasa gatal pada kulit kepala tu pun hilang. Rambut jadi lembut dan lebih mudah disikat.

Jom baca apa kelebihan yang ada dalam produk ni.

KHASIAT PRODRUFF ~ BEHIND SKIN

Cara terbaik untuk mengatasi masalah rambut gugur, kelemumur dan masalah gatal kulit kepala adalah dengan penggunaan kedua-dua produk Health & Scalp Spray Treatment yang mengandungi shampoo dan serum.

Set rawatan PRODRUFF adalah unik, semua dalam satu, rawatan penjagaan rambut berasaskan tumbuhan direka untuk mengawal dan menghentikan, kelemumur (kulit kepala berkerak/ kering), kulit kepala berminyak (sebum berlebihan) dan keguguran rambut.

Jangkamasa keberkesanan produk untuk masalah-masalah yang korang alami:

===============
Kelemumur hilang seawal 1-3 hari
Kulit kepala berminyak berkurang seawal satu basuhan
Keguguran rambut berkurang seawal 3 hari – 2 bulan penggunaan
===============

CARA MENGGUNAKAN PRODRUFF HEAD & SCALP SPRAY TREATMENT

Dua produk ni bila bergabung memang akan memberikan hasil dalam masa 7 hari sahaja. KEnapa korang tak percaya ke? Tak percaya korang kena cuba sendiri.

Khas untuk pembaca blog herneenazirdotcom, korang boleh whatsapp code

PRODRUFF GET40

ke nombor  012-800 9860 untuk dapatkan harga promosi dari kami…

#prodruff #prodruffofficialmalaysia #antikelemumur #antihairloss
#antiitchyscalp

PRODRUFF ~ BEHIND SKIN

Instagram : @prodruff.official_malaysia
Facebook : Prodruff Malaysia HQ
Website : www.prodruff.com
Whatsapp: http://prodruff1.wasap.my

Exit mobile version