Ramadhan 2018– Day 7 (Buka Puasa di Seoul Garden)

Selamat malam uolls.. Assalamualaikum 😉

Cerita berbuka puasa kami semalam hari ke 7. Kami berbuka puasa dengan Mommy Ngah dan Daddy Ngah di Seoul Garden, Angsana JB Mall.

_DSC0547

Ini gambar sebelum berbuka, tapi makanan semua dah standby atas meja. Kami sampai lebih kuranh 6.40pm. Makanan letak jauh sikit dari Abang Ilham sebab takut dia tercekut hahahaha. Alhamdulillah cukup seminggu masih belum ponteng puasa. Tapi as usual masih lagi yak boleh terima kenyataan kenapa Syamil tak puasa.

_DSC0543

Thanks Mommy Ngah dan Daddy Ngah teman ke sini. Babah datang tapi lewat sikit.

_DSC0549

Gigih masak sebelum masuk waktu hehehe. Oh my favourite!

_DSC0550

Kimchi jangan dilupakan. Ummi ambil nasi goreng sikit. Daging perapan tu kemain banyak lagi ambil semua sedap-sedap belaka.

_DSC0551

Tak dilupakan korean sauce dan garlic sauce yang super sedap. Alhamdulillah rezeki puasa ke 7. Lepas makan kami meronda Angsana je cuci mata cuci poket hehehe.

p/s Lemak tongkeng Ummi tak masak dah berapa hari.. hari ni pun tak masak.. esok pun sama.. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Ramadhan 2018– Day 7 (Buka Puasa di Seoul Garden)

Leave a Reply to Sis Lin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *