Sambutan Hari Ibu 2018 – 13 Mei 2018

SAMBUTAN HARI IBU 2018 (dengan kerjasama Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru KSPSIJB) Tarikh: 13 Mei 2018 Masa: 10.00 pagi – 2.00 petang Tempat: UG Stage, Today’s Mall, Ulu Tiram Aktiviti menanti anda semua: – Pemeriksaan kesihatan percuma – Mamacare –  Bicara santai (Sentuhan Manja/ Fit Body, Fit Mommy/ Titisan Kasih/ Tips Bermekap Tanpa […]

Buah Kundang Kegemaran Ummi

Saja nak bagi korang terliur hehehe. Last two weeks kot ni Mama Cu bagi Ummi buah kundang. Ummi ni memang pencinta buah kundang. Dulu masa pregnant nasiblah ada musim. Pantang dengar ada jual, rasa masa tu juga nak hehehe. Tengok gambar pun rasa terliur hehe. Walaupun saiz tak berapa besar tapi cukup buat air liur […]

DDHN–Menu of The Day 210418

Cerita menu weekend. Uolls masak apa? Ummi kalau tak ada apa-apa program weekend memang tak ada istilah cuti memasak. Macam tu juga weekdays. Kalau ada hal barulah tak masak. Awal-awal pun Ummi dah dapat order dari rakyat jelata kat rumah ni. Dia order nak “Ketam Red”. Kalau korang selalu baca cerita masak-masak Ummi korang tahu […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!