Home » Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

Last week event, jemputan khas team JDT Blogger ke majlis preview Buffet Ramadhan di The Puteri Pacific Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah, seramai 7 orang wakil JDT Blogger yang dapat menghadirkan diri kali ni. Ummi nampak busy dalam gambar tu kan. Sebenarnya tengah gundah gulana sebab handphone Asus Zenfone 3 Babah yang menjadi tunggak utama Ummi nak snap gambar-gambar ni tertinggal kat office haha. Hijau biru kejap muka.

Nak bergambar pun acah-acah takde mood. Pasghah kena guna handphone sendiri hahaha.

Ohhh partner Ummi kali ni, bukan Babah. Babah masih kerja tak dapatlah join. Jadi dah alang-alang namanya geng makan, baiklah kita ajak Eqa kan. TQ Eqa teman akak. Untuk Noni next event pula ya.

Kamilah wakil-wakil JDT Blogger. Kakak-kakak dan adik-adik yang sporting. Jumpa lagi event esok ya. Tak sabar nak membawang hahahaha.

Posing dengan Eqa di lobby dengan suasana suam-suam kuku hahaha.

Kekonon nak posing sambil menggayakan blouse humayra dari The Modest Alia hehe. Ehhh best la blousenya ni. Serious best. Ada lagi satu colour coklat Ummi belum rasmi. Sebenarnya ada gambar Eqa kat area sini, tapi sayang kelabu asap hahaha. Sorry Eqa.

Ok nanti kan update seterusnya ya. Gathering mak jemah blogger Johor hehehe.

Related Posts

5 thoughts on “Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

  1. He he he esok jangan lupa plak cas dan bawa handphonenya.
    Esok pasti meriah sebab ada brownies ha ha ha ha

  2. assalamualaikum hernee….hahahaha kena tukar nama group la kalau mcm ni…group makcik membawang la jawabnya…hahahhaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version