Products Review

Gantikan Gula Dengan SweetRoyale Stevia Dijamin Halal

SWEETROYALE STEVIA SWEETERNER PHARMANIAGA Hai korang.. hari ni Ummi nak share dengan korang produk keluaran Pharmaniaga iaitu salah sebuah syarikat GLC farmaseutikal yang terbesar di Malaysia. Produk SweetRoyale Stevia ini sangat baik untuk kesihatan dan semakin menjadi pilihan pengguna terutamanya mereka yang menghidap penyakit Diabetes. Buat pengetahuan korang, produk stevia ni dah lama berada di pasaran tetapi perlu diingat …

Continue Reading
Giveaway

Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.com

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu “Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com” untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.   …

Continue Reading
Quality Time With Ilham

Ngeteh Empat Beranak

Aktiviti selepas kami meronda Leisure Farm, adalah aktiviti mengeteh empat beranak. Ilham tanya Ummi, “Ummi ngeteh tu apa?” Ummi jawab.. “Oooo.. ngeteh tu minum air teh sambil makan posang goreng” hehehe. Betullah kan jawapan Ummi tu. Lokasi kami mengeteh adalah di warung anak Pak Meon Kg. Tiram Duku. Sorrylah bang, saya tak tahu nama warung …

Continue Reading