herneenazir.com

Minuman Kesihatan Ubat Periuk Kak Kabu Terhangat Di Pasaran

Hasil seminggu kita minum ubat periuk sepanjang bercuti selepas keguguran, rasanya sangat WOW! Sebelum ni rasa macam nightmare bila nak minum ubat periuk. Sekarang boleh minum dengan jayanya macam minum green tea. Ubat periuk Kak Kabu ni tak pahit langsung. Badan rasa sihat bertenaga. Ubat periuk ni bukan jamu, ianya dari herba-herba terpilih dan berkhasiat. Herba-herba ni baik untuk proses memulihkan rahim dan mengecutkan rahim.

Jom kita tengok apa kandungan herba-herba yang menjadi pilihan Kak Kabu dalam menyediakan ubat periuk yang terbaik.

Kandungan Ubat Periuk Kak Kabu:
• Bidara putih
• Sepang dara
• Bunga cangkok
• Sambiloto
• Misai kucing
• Kayu sepang
• Kederang
• Dan banyak lagi

Untuk pengetahuan korang, ubat periuk TIDAK BOLEH DI AMBIL oleh:

Ianya BOLEH DIAMBIL oleh:

Hasil seminggu kita minum ubat periuk. Sebelum ni rasa macam nightmare bila nak minum. Sekarang boleh minum dengan jayanya macam minum green tea. Ubat periuk Kak Kabu ni tak pahit langsung. Badan rasa sihat bertenaga. Ubat periuk ni bukan jamu, ianya dari herba-herba terpilih dan berkhasiat. . Jom tengok kandungan Ubat Periuk Kak Kabu : • Bidara putih • Sepang dara • Bunga cangkok • Sambiloto • Misai kucing • Kayu sepang • Kederang • Dan banyak lagi . Harga mampu milik.. 1 Pek RM17 (exclude postage) untuk kegunaan 10 hari. . Cara pengambilan : – Rebus sepeket ubat piok SEPERIUK air hingga didih (tak boleh rebus separuh2 sebab dalam tu ada banyak herba) – Minum 2x sehari.. secawan pagi, secawan malam – Lebihan air dalam periuk biarkan tetap dalam periuk dan JANGAN simpan dlm peti ais. – Bila nak minum, terus panaskan – Kalau air kurang, refill je sampai 10 hari – Tak boleh rebus cuma sekali dan buat stok berbotol2. Sebab setiap rebusan akan keluarkan lebih banyak pati. . • Berpantang normal / caesarean / keguguran, ambil 3 cawan sehari.. BF mom pun boleh minum. . Penjagaan dalaman pun perlu ya ibu-ibu bukan muka je nak flawless hehehe. Tak suka makan jamu/makjun korang minum je ubat periuk secara konsisten insha Allah membantu memulihkan kesihatan dalaman. . Berminat nak cuba boleh dapatkannya di @kekabuonlinedotcom @kekabuonlinedotcom . #FeedbackUbatPiokKakKabu #UbatPiokKakKabu #kekabuonlinedotcom #parentingblogger #pantangbersalin #lifestyleblogger #jdtblogger #herneenazirdotcom

A post shared by Hernee Nazir (@herneenazir) on

 

Tengok tu gigih Ummi merebus ubat periuk ni tau. Hari ni ke 8 masih lagi memanaskan ubat periuk yang sama. Warna airnya masih lagi keruh kerana pati-pati yang penuh berkhasiat masih banyak lagi pada herba-herba dan akar kayu tu.

Cara pengambilan :

Siap secawan ubat periuk untuk diminum. Sedap hoi. Tak melekat rasanya kat tekak. Memang Ummi suka sesangat.

Kelebihan Ubat Periuk Kak Kabu:

Tips

Ini antara 3 jenis Ubat Periuk keluaran Kak Kabu.

Jika tak boleh juga nak telan ubat periuk rebus yang dah dicairkan kandungannya, boleh ambil alternatif Kapsul Rempah RM60 (60 biji / sebulan) dan makan 2 biji sehari waktu pagi.

Kapsul Rempah ni sangat sesuai untuk orang yang busy sebab tak ada masa nak rebus-rebus, senang di bawa travel, balik kampung mahu pun bercuti. Ada juga yang beli ubat piok 2 jenis. Yang rebus untuk kegunaan di rumah, yang kapsul untuk standby balik kampung beraya atau travel.

Jika suka pada rasa strong herba, boleh cuba Maajun RM50 (30 biji / sebulan) dan makan sebiji sehari waktu pagi. Tapi Maajun PAHIT!

Maajun, Kapsul Rempah & Ubat Periuk adalah dari bahan yang sama, khasiat yang sama, cuma dibuat pelbagai bentuk untuk memudahkan semua golongan untuk mengamalkan ubat periuk.

INFO TAMBAHAN

Harga Mampu Milik:
1 Pek RM17 (tidak termasuk postage) untuk kegunaan 10 hari.

Dapatkan #UbatPiokKakKabu seperti info di bawah:

Facebook – Kekabu Online Dot Com

Instagram – @kekabuonliendotcom

Order click  – www.wasap.my/60164356165

Ratusan testimoni di instagram @KekabuOnlineDotcom under hashtag #FeedbackUbatPiokKakKabu

 

 

 

Exit mobile version