Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Alhamdulillah rezeki menang giveaway 1st Giveaway by FWS header dan watermark logo sponsored by Sis Awadah. Cantik tak header baru Ummi tu? Cantik kan? < p align=”justify”>Ok sila abaikan gambar tu, sila fokus pada watermark. Saja je gambar pun background bertema water hehehe. Cun melecun watermark dan header ni. Warna favourite Ummi pulak tu kan […]

Rezeki Petang Isnin

Rezeki petang Isnin. Lepas lunch beratur rezeki datang ke meja hehehe. Yang moden yang tradisional semua ada. Selamatlah ya mengumpul lemak hahaha. Pisang goreng cheese dari Kak Leen. TQ Kak Leen. Pisang goreng biasa cicah sambal kicap dari Suhana. Eh breakfast pun Su yang taja pagi ni. Makan nasi lemak yang sambalnya sedap. Harap Su […]

Bengkel Bersama NGO dan Perkumpulan Anak Muda Bagi Penganjuran Ekspo Johor 2017

                  Pihak Kerajaan Johor akan menganjurkan Ekspo Johor 2017 bagi menghebahkan dan memberi pendedahan kepada rakyat berkenaan pembangunan yang sedang dan akan dilaksanakan serta pencapaian-pencapaian terdahulu. Ekspo tersebut akan dianjurkan dari 29 September 2017 hingga 8 Oktober 2017 bermula jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam bertempat di Dataran Mahkota, Kota Iskandar. Satu sesi Bengkel Bersama […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!