Aidilfitri 2017 – Beraya Rumah Uncle Wan

Sambung lagi cerita raya. Raya kan sebulan ekeke.

Sampai rumah Uncle Wan dua-dua dah excited. Aduhaiii memasing dah tunjuk aksi nampak mainan tu semua. Tengoklah tu apa dah jadi.

Si Abang Aqil tu dah besar, tak layan dah adik-adik ni yang ralit dengan mainan. Pening agaknya tengok The Ilhams tu. Sorang nak jadi storm trooper sorang nak jadi darth varder.

Ni Pak Lebai Benut manalah datang beraya hahaha.

Yang kiri tu tuan rumah. Bagilah dia peluang masuk blog versi berbaju raya. Sebab masa dorang sefamily ke rumah Ummi lupa snap gambar hahaha.

Nahhh tetamu lelaki dewasa bergambar dengan tuan rumah.

Ini sesi mak-mak posing pulak. Thanks Kak siap jamu kami dengan mee hoon soto yang sedap. Buat susah-susah je. Kitorang dah kekenyangan sebenarnya eh tapi bedal juga mee hoon soto akak tu ngeh ngeh. Sebelum balik ada orang mogok nak minion tapi tak dilayan. Maka meraunglah sepanjang jalan. Sorry eh Uncle and Aunty kalau The Ilhams buat perangai kat rumah uolls.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4650

4 thoughts on “Aidilfitri 2017 – Beraya Rumah Uncle Wan

Leave a Reply to maszull Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!