Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

alexa rank 070617

Global Rank – 623,634

Rank in Malaysia – 4,969

Rekod sebelum INI.

Sumber: SINI

Weehuuu.. rank in Malaysia dah bawah 5k. Alhamdulillah hasil usaha 3 bulan lebih. Semput nyawa nak bagi turun rank ni hehe. Thanks ya yang sudi menyinggah. Kalau ada sesiapa yang nak berkolaborasi dengan Ummi Ilhams, boleh email ke hernee.nazir@gmail.com. Mana tahu korang nak promote bisnes atau produk boleh je kita bekerjasama. Yang nak promote baju raya, tudung raya, kuih raya, food review meh sini email akak ya jangan malu-malu. Untuk semua selamat meneruskan ibadah puasa di bulan Ramadhan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
About Hernee Nazir 4850 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Alexa Rank herneenazir.com–21 July 2017 - herneenazir[dot]com

Leave a Reply to Hernee Nazir Cancel reply

Your email address will not be published.


*