Bazar Ramadhan Mydin Anjung Neighbourhood Centre

Malam Jumaat lepas, sempat shopping barang-barang dapur. Almaklumlah dah sampai time gaji memang kebanyakan stok barang-barang dapur dah mula menyusut maka berdezuplah kami empat beranak ke Mydin Anjung. Sampai-sampai Mydin tengok kat foyernya tu dah berderet dah booth jualan kelengkapan hari raya.

P_20170525_205519

Ini je gambar yang sempat Ummi snap sebab Babah dah bagi signal suruh cepat hehe.

P_20170525_205514

P_20170525_205516

Korang yang nak cari pakaian hari raya bolehlah jengah-jengah Bazar Ramadhan Mydin Anjung ni ya. Harga tak sempat makcik nak belek-belek. Maklumlah kami tak dinner lagi masa tu. Perut dah berkeroncong. Kalau singgah belek baju mau hijau muka Babah kang. Kalau malas nak shopping jauh-jauh bolehlah shopping kat sini je nanti. Cuma pilihan tak lah semeriah tempat lain.

2 comments

  1. Kalau ana confirm kena singgah tu. Lapar atau tak blkg citer. Haha. Dah shopping baju raya ke dear?

    1. takut muka en.somi jadi hijau hahaha..belum shopping lagi ana..selalunya mmg hujung2 baru shopping hehehe

Leave a Reply to Hernee Nazir Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *