Wordless Wednesday 20–Face Apps

Terjebak! Tapi Ummi tak install pun Face Apps. Suruh Dila yang buatkan.Gitu ek muka Ummi dah tua nanti hahaha.Gigi gambar first tu macam baru lepas pakai braces kahkahkah.Korang jangan gelakkan eh. Puk kang! Nek Dila. Nek Eqa Nek Noni p/s dah tak berapa nak wordless wednesday dah.. tak masukkan gambar dorang nanti mogok pulak tak […]

Coklat VanHouten Berhantu

Hahahaha tajuk nak men”scary’kan. Ummi tengah kemaruk makan coklat Van Houten ni. Macamlah tak pernah makan kan. Bulan lepas masa belanja barang dapur beli la yang campur-campur ada memacam nuts. Masa ke Mydin dengan Mommy Ngah grab 1 lagi sebab yang beli hari tu dah lama yilek. Sekali tak perasan sampai rumah baru sedar ambil […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!