Giveaway

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

Join giveaway lagi hari ni.. wish me luck ya.

name card busyra

Syarat-syarat:

1. Follow blog BusyraTakiyudin done

2. Follow G+ google (ada di sidebar) – done

3. Like page blog busyradone

5. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entri ini. – done

4. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin (contoh: simple, kemas, comot) hehe – done

kemas (sedap mata memandang)
suci (template putih bersih)
menarik (cerita menarik minat nak membaca)

**eh busyra kata 3 perkataan je, siap la Ummi nak elaborate ekeke. yang penting Ummi suka tengok muka busyra ni, lepas tu suka gambar-gambar dalam blog dia dan yang penting nama busyra tu unik. ok, terover komen.

5. Tinggalkan link entry di ruangan komen – done

p/s mudah-mudahan rezeki dapat name card sentuhan kreatif busyra.

22 Comments

  1. maszull

    assalamualaikum hernee…semoga berjaya yer…

    1. Hernee Nazir

      waalaikumussalam ma..tq ya

  2. kisahsidairy

    macam nak join jugaklah ni..nak dapat name card baru
    ~ Kisahsidairy~

    1. Hernee Nazir

      cepat beb..mane tau rezeki

  3. zafirah nazri
  4. antynid

    hai, singgah dari segmen sama.
    goodluck awak.
    btw, dah add fb awk. 🙂

    1. Hernee Nazir

      tq antynid..nanti kita accept ya..

    1. Hernee Nazir

      hai AL thanks ya

  5. Mardhiyyah Rosli
    1. Hernee Nazir

      waalaikumussalam mardhiyyah..tq ye dtg sini.. 🙂

    1. Hernee Nazir

      tq nurul aqidah.. 😊

    1. Hernee Nazir

      thanks ye mieza S

  6. Lea Azleeya

    Gut luck.. singgah dari segmen yg sama.. 🙂

    http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    1. Hernee Nazir

      thanks singgah lea..

  7. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    1. Hernee Nazir

      thanks ya busyra..

  8. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    1. Hernee Nazir

      tq again busyra..

  9. juju

    salam ramadhan.
    singgah dari segmen yang sama –> GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN
    jemput join segmen KJ ye –> Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *