Projek BBQ Last Minute

Macam yang Ummi cerita dalam entri INI. Last minute plan, alhamdulillah semua kenyang dapat makan rezeki yang ada. Ayam yang dah siap marinate beli di Mydin. Not bad. Tugas-tugas menghidupkan api diserahkan pada Babah. First trip Babah bakar, next Ummi yang sambung. Oleh kerana ni plan last minute kira hancurlah plan Babah nak tengok JDT […]

Koleksi Tudung Aidi Juma

Minggu lepas Mama Maszull ada share anak dia nak clearkan stok tudung AJ. Rasa memang dah lama tak beli tudung bawal Aida Jebat Aidi Juma ni. Saya beli biasa yang murah-murah je. Buat-buat gilir-gilir pakai pergi kerja hehehe. Sehelai RM12 je tak termasuk postage. Ada lagi stok yang available tu. Kalau korang nak tengok boleh […]

The Hiew In The House

Tengah menghadap PC di petang Ahad, tetiba dengar suara beri salam. Hmmm.. macam dah boleh agak dah suara ni. Cepat-cepat lari turun bawah. Sah The Hiew datang hehehe. Anak angkat Ummi Long dah sampai yeay! Inilah dia, Dhani Aqasha Hiew datang jalan kaki dari rumah nenek dia. Kena kerah bergambar hehehe. Gambar dengan Ummi Long […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!