Day: March 11, 2017

Menu of The Day 110317

Menu hari ni untuk tetamu yang datang dari BBU dan Pasir Gudang. Siapa lagi kalau bukak Kak Mia Liana dan Eda. Saja ajak diorang datang ke rumah santai-santai sharing cerita blog. Entry khas nanti ya. So menu kita, ketam masak lemak, bakchoi goreng, telur dadar dan ikan selar goreng. Harap tetamu kenyang. Tak tahulah apa rasa masakan Ummi

Ummi Ilham’s Mini Garden Update 110317

Pagi ni sempat mengemas pokok-pokok. Pokok ni macam orang juga ada hidup ada mati haha. Ayat nak sedapkan hati. Dah dua minggu terabai tuan busy sangat. Red salad macam dah boleh tuai. Tomato hmmm masih menambah ketinggian tanpa berbuah hehehe. Labu makin membesar rasa nak kena pindah belakang ni ada pagar untuk menjalar. Sambil tu

Review Merdeka Hotel, Kluang, Johor

Salam pagi Sabtu. Hari ni nak review Merdeka Hotel, Kluang tempat penginapan kami semasa Program Kasih JDT Blogger Bersama Anak-Anak Yatim (Siri 1). Oleh kerana sahabat blogger saya, Puan Eda dah memilih hotel ni, jadi saya pun booked hotel yang sama memandangkan kami ada tugas-tugas khas sebelum program. Lagi pun jarak dari rumah anak yatim
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!