Apam Balik Comel, Taman Nusantara, Gelang Patah

Cerita minggu lepas, kekonon kerja half day sebab bawa Syamil jumpa Pakar Pemakanan. Sekali kami dah tercongok dalam klinik baru nurse inform Pakar Pemakanan cuti tak sihat. Huwaaaaa.. nangis dalam hati rugi woi cuti saya. Untuk mengubat kedukaan saya ke bank untuk uruskan hal2 perbankan eceh. Keluar dari bank ternampak stall Apam Balik Comel. Tiada […]

Maggi Letup Kari Cili Api Challenge

Cerita minggu lepas lagi. Orang duk sibuk Samyang Ramen Challenge lah apalah. Kami challenge makan mee maggi je hahaha. Itu pun rasanya dah cukup pedas meletup dah tu. Saja isi masa mengantuk di pejabat. Ajak budak kecil sorang ni lawan makan maggi pedas berapi. Jangan tiru aksi kami hahaha. Sebelum kejadian…… mamat tu berlagak ok. […]

Sesi Pindah Memindah Barang2 Derma Anak Yatim

Hai selamat malam ngeh3. Sambungan cerita semalam yang mengujakan hehe. Sebenarnya la kan, bukan saja-saja kami ni dating ramai-ramai di Plaza Angsana tu. Tujuan utamanya nak tumpang barang-barang keperluan yang disedekahkan untuk anak-anak yatim untuk program “Kasih JDT Bersama Anak Yatim (Siri 1)”. Kami berbagi sorang sikit untuk bawakkan barang-barang yang alhamdulillah banyaknya. Nampak tu […]

Words of Wisdom 1

The way a team plays as a whole determines its success. You may have the greatest bunch of individual stars in the world, but if they don’t play together, the club won’t be worth a dime. Hernee Nazir’s short notes: Lets work together my dear friends!  

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!