Makan2 Sebelum Balik Kampung

sebelum balik kampung hari sabtu, ada budak bebel lapar. dalam hati ummi eh ilham ni macam tahu2 je.. ummi pun macam lapar juga. jadi sebelum meneruskan perjalanan kami singgah Chamej Kopitiam, GP Sentral. babah makan beef kue tiaw. hmmm gambar tu kelabu asap sebab abang ilham dengki nak cover dengan tangan. abang ilham nak makan […]

Friday’s Lunch ;)

lunch hour.. mak2 curi2 masa “me time” katanya hehehe. ni je masa nak berjimba kejap kan. keluar dengan kak leen cari barang anak2. lepas tu menyinggah Secret Recipe Perling Mall. ummi ilhams macam biasalah dengan noodle in tom yum koong nya. selalu air ice lemon tea tapi tetiba rasa nak minum chocolate ice blended. hmmm […]

Product Review | Minyak Herba Asmak

waktu rehat bergegas ke Dunia Anak Kecil mencari minyak herba asmak memandangkan minyak kat rumah dah nak surut. cepat2 top up.minyak herba asmak ni sangat2 recommended. saya gunakan untuk sapu di dada, belakang, kaki syamil untuk legakan batuk, kahak dan selsema. tak panas pun. bau pun segar dan menenangkan. sebotol RM39.  selain tu membantu menghilangkan […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!