Anything About Me Shaklee Biz Tsunami Shaklee

Macamana Saya Urus Masa Untuk Bisnes & Urusan Lain

Memang agak pening kalau difikirkan.. kalau boleh nak ada tangan banyak macam sotong..Capai sana capai sini.. kadang2 time masak pun sempat lagi layan soalan2 customer..Selalunya saya akan listkan atau buat nota kat mana2 supaya saya tak lupa..Andai kata saya lupa buat sesuatu tu memang kelautlah jadual saya hari tu..Kenalah kejar balik selit2 masa2 yang ada …

Continue Reading
Family's Activity Homeschooling The Ilhams Learning Phase

Ilhams @ Iskarnival Sama-sama 2016, Puteri Harbour

alhamdulillah Iskarnival ketiga dan terakhir untuk tahun ni yang sempat kami join. bulan 10 dan 11 memang pack gila kot jadual. ada jek aktiviti bila hujung minggu. macam yang diberitahu dalam entry lepas, selain nak cuci2 mata di Iskarnival Sama-sama, kami nak teman babah tengok gambar dia di ruang galeri IMKlik tu hehe. nak tengok …

Continue Reading