Home » Makeup By Ayu Samshudin

saja nak promote bisnes adik sendiri.
dengan harapan dia belanja la seoul garden ke johnny’s ke ngeh3.

ok sesiapa yang masih tercari2 mak andam untuk majlis pertunangan, perkahwinan, dinner dan apa2 majlis boleh la contact adik saya Ayu. insha Allah dijamin puas hati. boleh contact nombor yant tertera. kalau ada kekosongan insha Allah dia akan tunaikan impian uolls untuk disolek menggunakan kreativiti dia.

ok ni gambar Ayu attended Demo & Pratikal by Alha Alfa & Ezal. ummi ilhams memang buta bab2 makeup ni so memang tak kenallah makeup artist ternama ni semua. muka sendiri pun tak bersolek. bersolek time kahwin dengan pergi dinner je. pergi dinner company tu pun Ayu yang paksa solek hahaha.

ini antara hasil2 kreativiti Ayu. jom cuci mata.

cantik tak? haaaa kalau rasa cantik, bolehlah try suruh dia conteng muka uolls.

untuk yang berminat nak belajar ilmu solek menyolek ni Ayu ada buat kelas solekan juga.. Makeup Class Zero to Basic. nak join group boleh nak personal class pun boleh.

uolls boleh follow Ayu..
Facebook –
https://www.facebook.com/norhidayu.samshudin
Instagram – https://www.instagram.com/makeupbyayusamshudin/
Whatsapp – 017-7861447

sekian promosi bisnes adik sendiri

Related Posts

4 thoughts on “Makeup By Ayu Samshudin

  1. Pingback: Ronda-ronda KOMTAR JBCC | herneenazir[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!
Exit mobile version