Aidilfitri 2015 | Potluck Raya Marine Services Department

hari yang dinanti dah tiba hehehe. marilah kita berpotluck raya di office. masing2 dah dapat menu masing2 supaya tak tersama la kan. yang mak2 haruslah diberikan menu berat2 sikit. yang bujang2 kita bagi la menu yang ringan2 jek baru adil hehe. sempat jek berwefie kat parking lot kan. hmmm.. sampai office meh kita merewang susun…Continue reading Aidilfitri 2015 | Potluck Raya Marine Services Department

Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Ke Rumah Ummi Aien

skip dulu cerita beraya dengan family babah ilham. sebabnya ada sebahagian gambar2 belum transfer dari kamera babah. sebelum balik ke gelang patah raya ke 6, sempat beraya rumah bff ummi. kebetulan aien masih bercuti lagi. mula2 memang plan nak ke sana. cuma tak inform aien je takut tak sempat nanti kuciwa. tup2 aien whatsapp, bila…Continue reading Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Ke Rumah Ummi Aien